X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Hayesthorpe Hotel

48-52 St Augustines Avenue, South Croydon, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


59%Arvosana

  • 60%Rahanarvoinen
  • 60%Turvallisuus
  • 40%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 60%Ilmapiiri
  • 50%Siisteys
  • 60%Palvelut

Kääntäjä: Google Ohjeet

Gatwickin lentokentälle:
Jätä lentoaseman menossa pohjoiseen on M23 kohti London. Jatka M23 poikki M25 opasteita seuraten Croydon. M23 tulee A23. Jatka A23 kautta Coulsdon edelleen seuraavien merkkien Croydon. Klo Tesco supermarket Purley mennä suoraan risteyksen yli päälle Brighton Road (A235). opasteita seuraten South Croydon. Go 1.4 Miles. Ohitettuaan toisen huoltoaseman vasemmalla puolella tietä (yhteensä), ottaa toinen kääntyy vasemmalle, joka on St. Augustines Avenue. Mene ylös mäkeä 0.2 Miles. Hayesthorpe Hotel on mutkan jälkeen.

Alkaen M25:
Jätä M25 Exit 7 ja noudata A23 ja tienviittoja Croydon. Jatka A23 kautta Coulsdon edelleen seuraavien merkkien Croydon. Klo Tesco supermarket Purley, siirry suoraan risteyksen yli päälle Brighton Road (A235) opasteita seuraten South Croydon. Go 1.4 Miles. Ohitettuaan kaksi huoltoasemat vasemmalla, toinen kääntyminen vasemmalle on St. Augustines Avenue. Mene ylös mäkeä 0.2 Miles. Hayesthorpe Hotel on oikealla. Jos jälkeen A22, jatkaa kautta Kenley kunnes Tesco supermarket Purley, käänny oikealle Brighton Road (A235) opasteita seuraten South Croydon sitten --- (kuten edellä kursiivilla)

Keski-Lontoo:
Ota A23 on Croydon.Go Etelä seuraavia merkkejä Gatwickin lentokentälle. Menet ohi Wing Yip (kiinalainen supermarket), Toyota autotalo ja Fordin showroom (Dees Croydon) - kaikki oikealla puolella ja kun saat Croydon Airport (ei enää toiminnassa) on Purley Way, käänny vasemmalle Hilton Hotel osaksi Waddon Way. Seuraavassa liikenneympyrästä (se mini liikenneympyrä), käänny oikealle Pampisford Rd. Jälkeen noin 250 metriä, ota ensin vasemmalle St. Augustines Avenue. Hayesthorpe Hotel on vasemmalla jälkeen taipua noin 200 jaardia.

* Lähin moottoritie tai Main Road, M25, A23, A235
* Junction nro 7 (osaksi A23) - 6 km
* Junction nro 6 (osaksi A22) - 5 km
* Airport, Lontoo - Gatwick - 12 kilometriä
* Lähin isompi rautatieasema, East Croydon - 1,5 kilometriä
* Lähin Paikallinen rautatieasemalta, Purley, Purley Oaks ja Sanderstead - 0,5 kilometriä
* Lähin metroasema, Morden, Balham, Tooting, Wimbledon ja Brixton - 6 kilometriä
* Lähin Valmentaja / linja-autoasema, Victoria - 11 kilometriä
* Taksi Palvelut - 08000 28 38 47 (New Century) tai 0800 281 034 (Station autot)

Julkisilla kulkuneuvoilla:
Jäädessänne East Croydonin juna-asemalta, rajat Raitiovaunu ja linja-autoasema ja ylittää tien päästä asiaan bussipysäkillä. Ota bussilinja 466 menossa kohti Purley ja pyytää kuljettajaa ilmoittamaan Red Deer (se on pub) pysäyttää sinua. Ylittää tien ja kerrata muutaman metrin vastakkaiseen suuntaan, kuin mihin olit menossa bussiin - tai voit poistua milloin South Croydon Bus Garage, jatkaa tietä pitkin muutaman metrin jälkeen voit ylittää tien pelikaani rajan. Jatka jopa noin 30 metriä ja käänny oikealle. St. Augustines Avenue on heti Londis päivittäistavarakaupan (ennen sitä, jos otsikon linja-autotalli). Jatkakaa pitkin St. Augustines Avenue ja hotelli on oikealla mutkan jälkeen - noin 200 jaardia.
Vaihtoehtoisesti, jos satut ottamaan bussilinjan 455, jäädessänne St. Giles (koulu) pysähtyä ja St. Augustines Avenue on vastapäätä sitä. Hayesthorpe Hotel on vasemmalla mutkan jälkeen - noin 200 jaardia.

Sanderstead Station (British Rail) on noin 0,5 kilometrin päässä hotellista, mutta ei ole busseja, jotka tulevat alas kohti Brighton Road. Jos olet tulossa Lontoosta, rajat jalankulkijoiden ylikulkusilta silta tulla toiselle puolelle ja tulevat ulos Sanderstead Road, jossa voit kääntyä oikealle. Jatka alamäkeen tulla Brighton Road - näet Red Deer Pub vasemmalla - ylittää tie tulla St. Augustines Avenue, joka on heti Londis ruokakauppa. Jatkakaa pitkin St. Augustines Avenue ja hotelli on oikealla mutkan jälkeen - noin 200 jaardia.