X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen HelloBCN Hostel

Lafont, 8-10, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 84%Sijainti
  • 88%Henkilöstö
  • 84%Ilmapiiri
  • 84%Siisteys
  • 84%Palvelut

Kääntäjä: Google Hostelli osoite on Lafont Katu, numero 8-10, 08004 Barcelona. Olemme ihanteellisella paikalla takana suositun Apolo Teatterit / Sala Apolo.

Alta löydät yksinkertaiset ohjeet löydät meidät lähin metroasema. Sitten sinun täytyy tietää, miten saada Parel • lel metroasema lentokentältä / rautatieasemalta / linja-autoasema!

Barcelona-matka Vinkkejä: On edullisempaa ostaa "T10" (10 matkan pass), joka on voimassa 10 matkoja kaikkiin Barcelonan? S julkisen liikenteen. Sitä voidaan käyttää useampi kuin yksi henkilö.

Vuodesta Paral.lel Metroasema se 2 minuutin kävelymatkan päässä hostellista: Poistu metro seuraavia merkkejä Nou de la Rambla ja etsiä Apolo teatteri. Työnnettävät Apolo teatteri pitkin katua Nou de la Rambla yhden korttelin kunnes tulet kadulla Vila I Vila. Käänny vasemmalle ja heti oikealle jälleen osaksi Lafont kadulle. Hostelli on numero 8-10.

Alkaen Barcelonan lentokentälle (El Prat): Huomaa, että Barcelonan lentokentälle on nyt 2 liitintä.
Terminal One:
... Bussilla Parel.Lel Metro Station:
Kun poistut saapuvien alue kävellä suoraan eteenpäin ja laskeutua ramppi vasemmalla. Kaikki bussit lähtevät here.You voi joko ottaa Aerobus joka menee suoraan Plaza Espanya tai vaihtoehtoisesti voit ottaa 46 bussi, joka kulkee myös Plaza Espanya, mutta on useita pysähtyy matkan varrella. Tämä on myös silloin T1-T2 kuljetus lähtee. Bussista Plaza Espanya. Metrolla metrolinja 3 (vihreä) suuntaan Trinitat Nova ja jää pois Paral.lel.

Terminaalista Two:
... Junalla (To Parel.Lel Metro Station):
Ota lentokentän juna Sants asemalle. Junat kulkevat 30 minuutin välein 05:42-23:38 (Matka-aika - 30 minuuttia). Voit ostaa T10 (10 matkan pass) ja juna-asemalle, joka voidaan käyttää juna-, metro ja bussit. Tai voit ostaa menolippu.
Sants, vaihtaa metrolinja 3 (vihreä) suuntaan Trinitat Nova ja jää pois Paral.lel.

... Bussilla (To Parel.Lel Metro Station):
Voit ottaa Aerobus vain ulkopuolelta saapuvien terminaalin joka menee suoraan Plaza Espanya tai vaihtoehtoisesti voit ottaa 46 bussi, joka kulkee myös Plaza Espanya, mutta on useita pysähtyy matkan varrella. Bussista Plaza Espanya. Metrolla metrolinja 3 (vihreä) suuntaan Trinitat Nova ja jää pois Paral.lel.

Päässä linja-autoasema - Nord Station:
(Huom. Jotkin bussit tulevat Sants - päärautatieasemalta. Alla suuntiin Sants)
Toteutettava metrolinja 1 (punainen), Universidad. Vaihda linja 2 (violetti) menossa suuntaan Paral.lel.

Vuodesta päärautatieasemalle - Sants Station:
Kävele metroaseman ja ota linja 3 (vihreä) menossa suuntaan Trinitat Nova ja jää pois Paral.lel.

Ranskasta Station (Franca): Poistu asemalta ja ylittää tien bussilla numero H14, suunta Parel • lel. Jää pois viimeinen pysäkki - varoa Apolo teatteri. Seuraa ohjeita metroasemalta yllä.

Port: Ota bussi numero 20 World Trade Centerissä Moll Barcelona. Se on vain kahden pysäkin. Varo Apolo teatteri. Seuraa ohjeita metroasemalta yllä.