X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen HelloBCN Hostel

Lafont, 8-10, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 94%Turvallisuus
  • 87%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 85%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 85%Palvelut

Kääntäjä: Google Hostelli Osoite on Lafont Katu, numero 8 10, 08004 Barcelona.
Olemme sijainniltaan takana suosittu Apolo teatteri / Sala Apolo.

Alta löydät yksinkertaisia ​​ohjeita siitä, miten löytää meidät. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, miten olet perillä Barcelona - meri-, ilma-, maantie-tai rautateitse?

Barcelona Travel Vinkkejä:
Se on edullisempaa ostaa "T10" (10 matkan pass), joka on voimassa 10 matkaa kaikista Barcelonan julkisen liikenteen järjestelmä. Sitä voidaan käyttää useampi kuin yksi henkilö.

Alkaen Paral.lelin Metroasema:
Tämä on kahden minuutin kävelymatka. Poistu metro seuraavia merkkejä Nou de la Rambla ja etsiä Apolo teatteri. Työnnettävät Apolo teatteri pitkin katua Nou de la Rambla yhden korttelin kunnes tulet kadulla Vila I Vila. Käänny vasemmalle ja heti oikealle jälleen osaksi Lafont kadulle. Hostelli on numero 8 10.

Barcelonan lentokentältä (El Prat): Huomaa, että Barcelonan lentokentälle on nyt 2 terminaalit.
Terminaalista One:
... Bussilla Parel.Lel Metro Station:
Kun poistut saapuvien alue kävele suoraan eteenpäin ja laskeutua ramppi vasemmalla. Kaikki bussit lähtevät here.You voi joko ottaa Aerobus (5.30), joka menee suoraan Plaza Espanya tai vaihtoehtoisesti voit ottaa 46 Bus (1,45), joka myös menee Plaza Espanya mutta on eri pysähtyy matkan varrella. Tämä on myös silloin T1-T2 sukkula lähtee. Bussista Plaza Espanya. Metrolla metrolinja 3 (vihreä) suuntaan Trinitat Nova ja jää pois Paral.lel.

Terminaalista Two:
... Junalla (To Parel.Lel Metro Station):
Ottaa lentokentältä junalla Sants-asemaa. Junat kulkevat 30 minuutin välein 05:42-23:38 (Matka-aika - 30 minuuttia). Voit ostaa T10 (10 matkan pass) ja 8,25 rautatieasemalla, joka voidaan käyttää juna, metro ja bussit. Tai voit ostaa menolipun (2,80).
Santsissa, vaihtaa metrolinja 3 (vihreä) suuntaan Trinitat Nova ja jää pois Paral.lel.

... Bussilla (To Parel.Lel Metro Station):
Voit ottaa Aerobus hieman rangaistusalueen ulkopuolelta saapuvien terminaalin (5,30), joka menee suoraan Plaza Espanya tai vaihtoehtoisesti voit ottaa 46 Bus (1,45), joka myös menee Plaza Espanya mutta on eri pysähtyy matkan varrella. Bussista Plaza Espanya. Metrolla metrolinja 3 (vihreä) suuntaan Trinitat Nova ja jää pois Paral.lel.

Alkaen linja-autoasemalta Nord Station:
(Huom. jotkut bussit tulevat Sants päärautatieasemalle. Alla ohjeet Sants)
Toteutettava metrolinja 1 (punainen), Universidad. Vaihda linja 2 (violetti) menossa suuntaan Paral.lel.

Alkaen päärautatieasemalle Sants Station:
Ottaa linja 3 (vihreä) menossa suuntaan Trinitat Nova ja jää pois Paral.lel.

Tulossa hostellissa Ranskasta Station (Frana):
Bussilla numero 64, 57, 157 tai 36 Pla de Palau, suunta Pedralbesin.
Jää pois kulmassa Nou de la Rambla ja Paral.lelin - varoa Apolo teatteri. Työnnettävät Apolo Theatre pitkin Nou de la Rambla yhden korttelin kunnes tulet kadulla Vila I Vila. Käänny vasemmalle ja heti oikealle jälleen osaksi Lafont Street. Hostelli on numero 8 10.

Barcelonaan saapumistaan ​​lautalla:
Bussilla numero 20 Helsingin World Trade Centre Moll Barcelonan suuntaan Pla del congres. Sen vain kaksi pysäkkiä kulmaan Nou de la Rambla ja Paral.lelin (varoa Apolo teatteri). Työnnettävät Apolo Theatre pitkin Nou de la Rambla yhden korttelin kunnes tulet kadulla Vila I Vila. Käänny vasemmalle ja heti oikealle jälleen osaksi Lafont kadulle. Hostelli on numero 8 10.