X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hi 5 Hostel

Nagymezo utca 27, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


80%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 75%Turvallisuus
  • 91%Sijainti
  • 86%Henkilöstö
  • 84%Ilmapiiri
  • 68%Siisteys
  • 74%Palvelut

Kääntäjä: Google Saapuminen:

Air:
Liszt Ferenc Terminaali 2 bussilla 200 tai 200E Kobonya-Kispestin metroasema. Sitten metrolla Arany Janos utca. Kävele ulos, ylittää valtatie ja kävellä 2 korttelia O utca (johtaa pois päätieltä, vastapäätä metroasema) ja tee vasemmalle Nagymező utca. Hi 5 on heti oikealla puolella.

Rail:
- Vuodesta Nyugati station raitiovaunulla 4 tai 6 Oktogon (1 pysäkki). Etsi Burger King kulmassa tai tärkein risteys, ja sammuta Andrassy utca vieressä. Sitten ottaa toinen oikealle ja Nagymező utca, kävellä noin 150m ja Hi 5: n oikealla puolella.

- Keleti asemalta metrolla Blaha Lujza Ter (1 pysäkki), sitten raitiovaunulla 4 tai 6 Oktogon (3 pysähtyy, suunta: Moszkva ter). Etsi Burger King, käännä kulman vieressä Burger King, kävellä Andrassy ut, sitten ottaa toinen oikealle ja Nagymező utca ja Hi 5 on oikealla puolella noin 150m alaspäin.

TAI

Ottaa # 78 vaunun bussilla Garay utca (kulman takana Keletin rautatieasemalta pääsisäänkäyntiä), mene 9 yksikköä suuntaan Kossuth Lajos ter ja jää pois Zichy Jenő utca. Kääntyä ympäri ja kävellä noin 30m takaisin ylös niin bussi tuli, ja löydät Hi 5 vasemmalla.

Bussi:
Alkaen Nepliget metrolla ja Arany Janos utca. Kävele ulos, ylittää valtatie ja kävellä 2 korttelia O utca (johtaa pois päätieltä, vastapäätä metroasema) ja tee vasemmalle Nagymező utca. Hi 5 on heti oikealla puolella.


Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten päästä täällä miellyttää epäröi soittaa tai lähettää meille sähköpostia.