X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hobo Bear Hostel

Andrije Medulica 4, Zagreb, Kroatia

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 85%Ilmapiiri
  • 88%Siisteys
  • 86%Palvelut

Kääntäjä: Google FROM päärautatieasemalle (GLAVNI KOLODVOR):

Kun poistut rautatieasemaa näet raitiovaunupysäkki on aivan aseman edessä. Raitiovaunulla numero 6, suunta "Crnomerec" (se menee vasemmalle, jos etsit asemalta) 3 pysähtyy. Voit ostaa raitiovaunu lipun Newstand (rautatieasemalla), hinta on 8 kunaa (noin 1 euro). Pysäkillä (Frankopanska katu) poistua raitiovaunu, edelleen kävellä samaan suuntaan noin 100 metriä käänny vasemmalle Meduliceva (Andrije Medulica) katu, olemme numero 4.

Voit myös kävellä, se kestää noin 15 minuuttia. Kun poistut asemalta, ylittää raitiovaunu kappaleita ja jatka kävelyä suoraan kunnes tulet pääaukiolla (Trg Bana Jelacica). Sitten käänny vasemmalle, torin poikki, Ilica katu - kävellä suoraan noin 500 metriä ja käänny vasemmalle Meduliceva (Andrije Medulica) katu, olemme numero 4.

FROM pääbussiasemalta (AUTOBUSNI KOLODVOR):

Kun poistut linja-autoasema näet raitiovaunupysäkki on aivan aseman edessä. Raitiovaunulla numero 6, suunta "Crnomerec" (se menee vasemmalle, jos etsit asemalta) 6 pysähtyy. Voit ostaa raitiovaunu lipun Newstand (at linja-autoasema), hinta on 8 kunaa (noin 1 euro). Kuudennessa pysäkki (Frankopanska katu) poistua raitiovaunu, edelleen kävellä samaan suuntaan noin 100 metriä käänny vasemmalle Meduliceva (Andrije Medulica) katu, olemme numero 4.

Lentokentälle:

On bussi, joka kulkee 30 minuutin välein klo Zagrebin lentokentältä linja-autoasemalta (Autobusni kolodvor). Se maksaa 30 kunaa (noin 4 euroa). Sieltä seuraa ohjeita yllä. Jos otat taksin odottaa maksaa noin 200 kunaa (noin 28 euroa, 20% extra öisin ja sunnuntaisin). Varmista kysyä taksinkuljettaja hinnalla edessä.