Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Home Made Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hinnat
kartta
Arviot
 • Rahanarvoinen 9.0
 • Turvallisuus 8.7
 • Sijainti 9.2
 • Henkilöstö 8.8
 • Ilmapiiri 8.5
 • Siisteys 8.3
 • Palvelut 8.4

Sijainti

Teréz krt. 22. 1/7 (Oktogon)

Ajo-Ohjeet Kohteeseen

Kääntäjä: Google
Olemme erittäin helppo pääsy kaikista suunnista.

Vuodesta Nyugati rautatieasemalta

Jos saavut Nyugati rautatieasemalle, sinun tulisi joko täytyy ottaa 5 minuutin kävelymatkan päässä Oktogon tai hypätä raitiovaunulla nro 4 tai 6 ja mennä yksi pysäkki Oktogon. Hostellit Sisäänkäynti on vastapäätä raitiovaunupysäkki. Etsi numero 22. Olemme sijaitsee "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa. Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikeus edellä kelloja sekä isompi kyltti seinässä oikealla kun edessä pääportin. Kävele pihalla kautta porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen toiseen kerrokseen ja käänny oikealle. Matka-aika: 5-10 minuuttia. Travel hinta: sinun täytyy ostaa yhden lipun, joka maksaa 320 forinttia (1,2 euroa).

Vuodesta Keleti rautatieasemalta

Kolme vaihtoehtoa

1 Metro (sisältää yhden siirto)
2 Metro ja raitiovaunu (sisältää yhden siirto)
3 Taxi

1 Metro

Toteutettava metrolinja 2 (M2, punainen viiva) ja siirry Deak tr. Muuta M1, siirry kolme pysäkkiä suuntaan Mexikói út ja jää pois Oktogon. Kun olet saavuttanut Oktogon, etsiä Burger King. Olemme 50 metrin päässä Burger King alas päätielle (Terez Korut), välillä "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa. Etsi numero 22 Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikeus edellä kelloja sekä isompi kyltti seinässä oikealla kun edessä pääportin. Kävele pihalla kautta porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen toiseen kerrokseen ja käänny oikealle. Matka-aika: 15-20 minuuttia. Travel hinta: sinun täytyy ostaa yhden lipun 320 forinttia (1,2 euroa).

2 Metro ja raitiovaunu

Toteutettava M2 (punainen viiva) suuntaan Déli pu Blaha Lujza tr (yhden luukun). Kun kävelet pois metrosta, etsi suuntaan "Szél Kálmán tr". Raitiovaunu 4 tai 6. Siirry kolme aukkoa kohti suuntaan "Szél Kálmán tr". Kolmas pysäkki on Oktogon. Hostelli on vastapäätä raitiovaunupysäkki. Etsi numero 22. Olemme sijaitsee "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa. Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikeus edellä kelloja sekä isompi kyltti seinässä oikealla kun edessä pääportin. Kävele pihalla kautta porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen toiseen kerrokseen ja käänny oikealle. Matka-aika: 15-20 minuuttia. Travel hinta: sinun täytyy ostaa siirtää lipun 490 forinttia (1,8 euroa).

3 Taxi

Jos haluat, voit järjestää taksilla kauttamme etukäteen. ÄLÄ taksin. Hinta on 14-16 euroa per siirto.

Vuodesta DLI rautatieasemalta

Kaksi vaihtoehtoa

1 Metro (sisältää yhden siirto)
2 Taxi

1 Metro

Toteutettava M2 Deák neliö. Vaihda sitten M1 ja mennä kolme aukkoa kohti suuntaan Mexiki t. Jää pois Oktogon.When olet saavuttanut Oktogon, etsiä Burger King. Olemme 50 metrin päässä Burger King alas päätielle (Terez Korut), välillä "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa. Etsi numero 22 Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikeus edellä kelloja sekä isompi kyltti seinässä oikealla kun edessä pääportin. Kävele pihalla kautta porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen toiseen kerrokseen ja käänny oikealle. Travel hinta: sinun täytyy ostaa yhden lipun 320 forinttia (1,2 euroa). Matka-aika: 20-25 minuuttia.

2 Taxi

Jos haluat, voit järjestää taksilla kauttamme etukäteen. ÄLÄ taksin. Siirtomaksu on 6-8 euroa.

Lentoasemalta, terminaali 1

Neljä vaihtoehtoa

1 Bussi ja metro (sisältää kaksi siirrot)
2 Taxi
3 Lentokenttäbussi
4 Airport sukkulajunalla

1 Bussi ja metro

Bussilla numero 200 maanalaiseen terminaaliin (Kőbnya-Kispest) .Take M3 (sininen viiva) ja suunta Újpest ja mene Dektr, jossa kolme metrolinjaa leikkaavat. Vaihda M1 ja matkustaa kolme aukkoa kohti suuntaan Mexiki t: nyt olet Oktogon. Kun olet saavuttanut Oktogon, etsiä Burger King. Olemme 50 metrin päässä Burger King alas päätielle (Terez Korut), välillä "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa. Löydät pieni vihreä kotitekoinen Hostel allekirjoittaa oikeus edellä kelloja sekä isompi kyltti seinässä oikealla kun edessä pääportin. Kävele pihalla kautta porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen toiseen kerrokseen ja käänny oikealle. Matka-aika: 60-75 minuuttia. Travel hinta: sinun täytyy ostaa kaksi yhden lippuja 640 HUF (2,3 euroa), ja käyttää yhtä bussissa ja sitten käyttää muita yhtä metrossa.

Tärkeä huomautus: Varmista, että kun olet tullut ulos lentokentältä, ostat lipun joko koneella tai bussissa noustessaan. Jos ostat lipun noustessaan bussilla, yritä joitakin muutoksia etukäteen, sillä kuljettaja ei ehkä pysty antamaan muutokseen. Matka-aika: 60-75 minuuttia.

2 Taxi

Voimme järjestää nouto lentokentältä sinulle 16 euroa autoa kohti. Jos haluat taksin järjestää sinulle, ota meihin yhteyttä vähintään kaksi päivää etukäteen.

3 Lentokenttäbussi

Kun olet käynyt läpi tullin, etsi "Lentokenttä minibussi" merkkejä. Tilaa matkustajalistaa ja maksa asiakkaille vastaanotossa. Matkustaminen hinta on 2990 HUF (10,5 euroa) ja yksi tapa ja 4990 HUF (17,8 euroa) paluuseen. Yhdelle se on halvempaa kuin ottaa taksi.

4 Airport sukkulajunalla

Lentokenttäkuljetus junat ovat nyt välillä Ferihegy 1 (terminaali 1) ja Nyugati rautatieasema. Junat pysähtyvät edessä terminaalirakennuksen. Junan päättyy Nyugati päärautatieasemalta. Suuntiin asemalta, katso Nyugati rautatieasemalle edellä. Sillä aikaa pöytä, katso info lentokentällä. Matkustaminen hinta on 300 forinttia (1.1 euroa). Matka-aika: 20-22 minuuttia,

Lentokentältä, Terminaali 2

Neljä vaihtoehtoa

1 Bussi ja metro (sisältää kaksi siirrot)
2 Taxi
3 Lentokenttäbussi
4 Linja ja lentokenttäkuljetus juna (sisältää yhden siirto)

1 Bussi ja metro

Bussilla numero 200 maanalaiseen terminaaliin (Kőbnya-Kispest) .Take M3 (sininen viiva) ja suunta Újpest ja mene Dektr, jossa kolme metrolinjaa leikkaavat. Vaihda M1 ja matkustaa kolme aukkoa kohti suuntaan Mexiki t: nyt olet Oktogon. Kun olet saavuttanut Oktogon, etsiä Burger King. Olemme 50 metrin päässä Burger King alas päätielle (Terez Korut), välillä "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa.

Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikeus edellä kelloja sekä isompi kyltti seinässä oikealla kun edessä pääportin. Kävele pihalla kautta porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen toiseen kerrokseen ja käänny oikealle. Travel hinta: sinun täytyy ostaa kaksi yhden lippuja 640 HUF (2,3 euroa), ja käyttää yhtä bussissa ja sitten käyttää muita yhtä metrossa.

Tärkeä huomautus: Varmista, että kun olet tullut ulos lentokentältä, ostat lipun joko koneella tai bussissa noustessaan. Jos ostat lipun noustessaan bussilla, yritä joitakin muutoksia etukäteen, sillä kuljettaja ei ehkä pysty palautamme. Matka-aika hostellissa: 75-90 minuuttia.

2 Taxi

Voimme järjestää nouto lentokentältä sinulle 19 euroa autoa kohti. Jos haluat taksin järjestää sinulle, ota meihin yhteyttä vähintään kaksi päivää etukäteen.

3 Lentokenttäbussi

Kun olet käynyt läpi tullin, etsi "Lentokenttä minibussi" merkkejä. Tilaa matkustajalistaa. Sinun täytyy maksaa asiakkaille vastaanotossa. Matkustaminen hinta on 2990 HUF (10,5 euroa) ja yksi tapa ja 4990 HUF (17,8 euroa) paluuseen. Yhdelle se on halvempaa kuin ottaa taksi.

4 Linja ja lentokenttäkuljetus juna

Bussilla numero 200 terminaaliin 1. Siellä muuttua sukkulajunalla. Junat pysähtyvät terminaalin edessä 1 rakennus. Junan päättyy Nyugati rautatieasemalle. Suuntiin asemalta, katso Nyugati rautatieasemalle edellä. Sillä aikaa pöytä, katso info lentokentällä. Travel hinta: 620 HUF (2,2 euroa). Matka-aika: 45-60 minuuttia.

Vuodesta Npliget linja-autoasema

Kaksi vaihtoehtoa

1 Metro (sisältää yhden siirto)
2 Taxi

1 Metro

International bussit saapuvat Npliget bussiasemalta. Toteutettava M3 ja junalla, joka menee suuntaan "jpest Vroskzpont". Jää pois Dektr. Vaihda M1 ja mennä kolme aukkoa kohti suuntaan Mexiki t ja jää pois Oktogon. Kun olet saavuttanut Oktogon, etsiä Burger King. Olemme 50 metrin päässä Burger King alas päätielle (Terez Korut), välillä "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa. Etsi numero 22.

Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikeus edellä kelloja sekä isompi kyltti seinässä oikealla kun edessä pääportin. Kävele pihalla kautta porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen toiseen kerrokseen ja käänny oikealle. Travel hinta: 320 HUF (1,1 euroa). Matka-aika: 25-30 minuuttia.

2 Taxi

Jos haluat, voit järjestää taksilla kauttamme etukäteen. ÄLÄ taksin. Travel hinta: 1500 1800 HUF (5-6 euroa).
 • Rahanarvoinen 9.0
 • Turvallisuus 8.7
 • Sijainti 9.2
 • Henkilöstö 8.8
 • Ilmapiiri 8.5
 • Siisteys 8.3
 • Palvelut 8.4
Lue kaikki arvostelut VARAA NYT

Hostelworld-mobiiliapplikaatio

Tee varaus matkan varrella uusien Hostelworld-matkapuhelinsovellusten avulla.

Voit etsiä ja tehdä varauksia yli 33 000 majoituspaikkaan yli 170 maassa mistä tahansa käsin.

Kirjaudu Uutiskirjeeseen

Lähetä tietosi

Kiitos kirjoittautumisestasi uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat parhaat hostel-tarjoukset ja uutiset suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

×