X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Home Made Hostel

Teréz krt. 22. 1/7 (Oktogon), Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 95%Sijainti
  • 94%Henkilöstö
  • 93%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 91%Palvelut

Kääntäjä: Google Olemme erittäin helppo käyttää kaikkiin suuntiin.

Alkaen Nyugati rautatieasemalta

Jos saavut Nyugati rautatieasemalta, olisit joko tarvitse ottaa 5 minuutin kävelymatkan päässä Oktogon tai hypätä raitiovaunulla nro 4 tai 6 ja mennä yksi pysäkki Oktogon. Hostellit sisäänkäynti on vastapäätä raitiovaunupysäkki. Etsi Number 22. Olemme sijaitsee välillä "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa. Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikealla yläpuolella kelloja sekä isompi kyltti seinällä oikealla, kun edessä pääportin. Kävele pihan läpi porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen ensimmäisessä kerroksessa ja sitten oikealle. Matka-aika: 5-10 minuuttia. Travel hinta: sinun täytyy ostaa yhden lipun, joka maksaa 320 HUF (1,2 euroa).

Keletin rautatieasemalta

Kolme vaihtoehtoa

1 Metro (sisältää yhden siirto)
2 metro-ja raitiovaunu (sisältää yhden siirto)
3 Taxi

1 Metro

Toteutettava metrolinja 2 (M2, punainen viiva) ja mene Deak tr. Muuta M1, mene kolme askelta ja jää pois Oktogen. Kun olet saavuttanut Oktogonin etsiä Burger King. Olemme 50 metrin päässä Burger King alas päätielle (Terez Korut), välillä "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa. Etsi numero 22. Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikealla yläpuolella kelloja sekä isompi kyltti seinällä oikealla, kun edessä pääportin. Kävele pihan läpi porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen ensimmäisessä kerroksessa ja sitten oikealle. Matka-aika: 15-20 minuuttia. Travel hinta: sinun täytyy ostaa kertalipun 320 HUF (1,2 euroa).

2 Metro ja raitiovaunu

Ottaa M2 (punainen viiva) Blaha Lujza tr (keskitetty). Kun kävelet pois metrosta, etsiä suuntaan "Moszkva tr". Raitiovaunulla 4 tai 6. Siirry kolme askelta kohti suuntaan "Moszkva tr". Kolmas pysäkki on Oktogon. Hostelli on vastapäätä raitiovaunupysäkki. Etsi numero 22. Olemme sijaitsee välillä "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa. Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikealla yläpuolella kelloja sekä isompi kyltti seinällä oikealla, kun edessä pääportin. Kävele pihan läpi porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen ensimmäisessä kerroksessa ja sitten oikealle. Matka-aika: 15-20 minuuttia. Travel hinta: sinun täytyy ostaa siirtää lipun 490 HUF (1,8 euroa).

3 Taxi

Jos haluat, voit järjestää taksin kauttamme etukäteen. ÄLÄ taksin. Hinta on 14-16 euroa per siirto.

DLI rautatieasemalta

Kaksi vaihtoehtoa

1 Metro (sisältää yhden siirto)
2 Taxi

1 Metro

Ottaa M2 Deak neliö. Muuta sitten M1 ja mennä kolme askelta kohti suuntaan Mexiki t. Jää pois Oktogon.When olet saavuttanut Oktogonin etsiä Burger King. Olemme 50 metrin päässä Burger King alas päätielle (Terez Korut), välillä "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa. Etsi numero 22. Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikealla yläpuolella kelloja sekä isompi kyltti seinällä oikealla, kun edessä pääportin. Kävele pihan läpi porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen ensimmäisessä kerroksessa ja sitten oikealle. Travel hinta: sinun täytyy ostaa kertalipun 320 HUF (1,2 euroa). Matka-aika: 20-25 minuuttia.

2 Taxi

Jos haluat, voit järjestää taksin kauttamme etukäteen. ÄLÄ taksin. Siirtomaksu on 6-8 euroa.

Lentoasemalta, Terminal 1

Neljä vaihtoehtoa

1 Bussi ja metro (sisältää kaksi siirrot)
2 Taxi
3 Lentokenttäbussi
4 Airport sukkulajunalla

1 Bussi ja metro

Ottaa bussi numero 200 maanalainen terminaali (Kőbnya-Kispestin). Ota M3 (sininen viiva) ja mene Dektr, jossa kolme metrolinjaa leikkaavat. Vaihda M1 ja matkustaa kolme askelta kohti suuntaan Mexiki t: nyt olet Oktogen. Kun olet saavuttanut Oktogonin etsiä Burger King. Olemme 50 metrin päässä Burger King alas päätielle (Terez Korut), välillä "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa. Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikealla yläpuolella kelloja sekä isompi kyltti seinällä oikealla, kun edessä pääportin. Kävele pihan läpi porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen ensimmäisessä kerroksessa ja sitten oikealle. Matka-aika: 60-75 minuuttia. Travel hinta: sinun täytyy ostaa kaksi yhden lippuja 640 HUF (2,3 euroa) ja käyttää yhtä bussissa ja sitten käyttää toinen metroon.

Tärkeää: varmista, että kun olet tullut ulos lentokentältä, ostat lippusi joko koneen tai bussissa noustessa. Jos ostat lippusi noustessaan linja, yritä olla joitain muutoksia etukäteen, koska kuljettaja ei ehkä pysty antamaan vaihtorahat. Matka-aika: 60-75 minuuttia.

2 Taxi

Voimme järjestää nouto lentokentältä sinulle 16 euroa autoa kohti. Jos haluat taksin järjestää sinulle, kerro siitä meille vähintään kaksi päivää etukäteen.

3 Lentokenttäbussi

Kun olet käynyt läpi tullin, etsi "minibussi lentokentältä" merkkejä. Rekisteröidy matkailijan lista ja maksa asiakkaita vastaanotossa. Travel hinta on 2990 HUF (10,5 euroa) yhteen suuntaan ja 4990 HUF (17,8 euroa) paluuseen. Yhdelle henkilölle se on halvempaa kuin ottaa taksi.

4 Airport sukkulajunalla

Lentokenttäkuljetus junat ovat nyt toiminnassa välillä Ferihegy 1 (terminaali 1) ja Nyugatin rautatieasemaa. Junat pysähtyvät terminaalin edessä rakennuksen. Junan päättyy Nyugati päärautatieasemalta. Suuntiin asemalta, katso Nyugati rautatieasemalta edellä. Sillä aikaa taulukossa, katso info lentokentällä. Travel hinta on 300 HUF (1,1 euroa). Matka-aika: 20-22 minuuttia,

Lentoasemalta, Terminaali 2

Neljä vaihtoehtoa

1 Bussi ja metro (sisältää kaksi siirrot)
2 Taxi
3 Lentokenttäbussi
4 Bussi-ja lentokenttäkuljetus juna (sisältää yhden siirto)

1 Bussi ja metro

Ottaa bussi numero 200 maanalainen terminaali (Kőbnya-Kispestin). Ota M3 (sininen viiva) ja mene Dektr, jossa kolme metrolinjaa leikkaavat. Vaihda M1 ja matkustaa kolme askelta kohti suuntaan Mexiki t: nyt olet Oktogen. Kun olet saavuttanut Oktogonin etsiä Burger King. Olemme 50 metrin päässä Burger King alas päätielle (Terez Korut), välillä "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa.

Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikealla yläpuolella kelloja sekä isompi kyltti seinällä oikealla, kun edessä pääportin. Kävele pihan läpi porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen ensimmäisessä kerroksessa ja sitten oikealle. Travel hinta: sinun täytyy ostaa kaksi yhden lippuja 640 HUF (2,3 euroa) ja käyttää yhtä bussissa ja sitten käyttää toinen metroon.

Tärkeää: varmista, että kun olet tullut ulos lentokentältä, ostat lippusi joko koneen tai bussissa noustessa. Jos ostat lippusi noustessaan linja, yritä olla joitain muutoksia etukäteen, koska kuljettaja ei ehkä pysty palautamme. Matka-aika hostellissa: 75-90 minuuttia.

2 Taxi

Voimme järjestää nouto lentokentältä sinulle 19 euroa autoa kohti. Jos haluat taksin järjestää sinulle, kerro siitä meille vähintään kaksi päivää etukäteen.

3 Lentokenttäbussi

Kun olet käynyt läpi tullin, etsi "minibussi lentokentältä" merkkejä. Rekisteröidy matkailijalle luettelosta. Sinun täytyy maksamaan asiakkaille vastaanotossa. Travel hinta on 2990 HUF (10,5 euroa) yhteen suuntaan ja 4990 HUF (17,8 euroa) paluuseen. Yhdelle henkilölle se on halvempaa kuin ottaa taksi.

4 Bussi-ja lentokenttäkuljetus juna

Ottaa bussi numero 200 terminaaliin 1. Siellä muuttua sukkulajunalla. Junat pysähtyvät terminaalin edessä 1 rakennus. Junan päättyy Nyugati rautatieasemalta. Suuntiin asemalta, katso Nyugati rautatieasemalta edellä. Sillä aikaa taulukossa, katso info lentokentällä. Travel hinta: 620 HUF (2,2 euroa). Matka-aika: 45-60 minuuttia.

Alkaen Npliget linja-autoasema

Kaksi vaihtoehtoa

1 Metro (sisältää yhden siirto)
2 Taxi

1 Metro

Kansainvälinen bussit saapuvat Npliget linja-autoasemalta. Ottaa M3 ja junalla, joka menee suuntaan "jpest Vroskzpont". Jää pois Dektr. Vaihda M1 ja mennä kolme askelta kohti suuntaan Mexiki t ja jää pois Oktogen. Kun olet saavuttanut Oktogonin etsiä Burger King. Olemme 50 metrin päässä Burger King alas päätielle (Terez Korut), välillä "Maraton" urheiluvaatteita tallentaa ja "vuosituhannen" kirjakauppa. Etsi numero 22.

Löydät pieni vihreä kotitekoisia Hostel allekirjoittaa oikealla yläpuolella kelloja sekä isompi kyltti seinällä oikealla, kun edessä pääportin. Kävele pihan läpi porttia, kävele 5 metriä ja käänny oikealle. Kävellä portaita ylös ja sitten ylös portaita jälleen ensimmäisessä kerroksessa ja sitten oikealle. Travel hinta: 320 HUF (1,1 euroa). Matka-aika: 25-30 minuuttia.

2 Taxi

Jos haluat, voit järjestää taksin kauttamme etukäteen. ÄLÄ taksin. Travel hinta: 1500 1800 HUF (5-6 euroa).