X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hong Kong Hostel

A1, 3/F, Paterson Bldg., 47 Paterson St., Causeway Bay, Hong Kong, Hong Kong

Kartta ja saapumisohjeet


74%Arvosana

  • 74%Rahanarvoinen
  • 79%Turvallisuus
  • 91%Sijainti
  • 73%Henkilöstö
  • 67%Ilmapiiri
  • 68%Siisteys
  • 65%Palvelut

Kääntäjä: Google * A11 kaupunkibussit suoraan lentokentältä Causeway Bay-stop No.14 (lähellä Sogo tavaratalo), maksaa HKD40 (kätevin ja halvin tapa meidän hostellissa). Päässä bussipysäkiltä, ​​kävele kohti ja sitten pitkin Paterson Street, sivussa 7-Eleven myymälän, ylittää Great George Street. Jatka suoraan, kunnes näet Aisopoksen kauppa ja Burberry myymälä. Ohessa "Peterson Building Block".

* Airport Express Keski piiri sitten kautta MTR Causeway Bay Station (käänny E-käännöksen vasemmalle ulos asemalta, vasemmalle 1st nurkassa), se maksaa HKD100. Jatka suoraan ja pitkin Paterson Street kunnes näet Aisopoksen kauppa ja Burberry myymälä. Ohessa "Peterson Building Block".


* Taksi lentokentältä, voit saada pois taksin Paterson St: n taksitolppa, että juuri sijaitsee haittapuoli Paterson Building, maksaa HKD450.

* Bussi no.102, 106, 112 Hong Hum Station (lopullinen asemalla KCR junalla Manner-Kiinassa), jää pois pysäkillä edessä Victorian puisto tai Sogo Department Store. maksaa noin hkd10. Ylittää Gloucester Road ja kävellä pitkin Great George Street saapumiseen asti Paterson Street, rajat liikennevalot ja käänny oikealle kulmassa (Näet Max Mara). Siirry suoraan pitkin Paterson Street kunnes näet Aisopoksen kauppa ja Burberry myymälä. Ohessa "Peterson Building Block".


Huomautus: Kun tulet lähellä meidän hostellissa, huomaa, että ei ole olemassa merkkejä osoittavat hostellin nimellä. Sen sijaan voit etsiä "Paterson Building Block" päässä rakennuksesta merkkejä (kuten hostelli sijaitsee rakennuksen sisällä). Meidän rakennus Pääsisäänkäynti on oikea välillä Aisopoksen ja Burberry kauppoja.