X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hong Kong Hostel

A1, 3/F, Paterson Bldg., 47 Paterson St., Causeway Bay, Hong Kong, Hong Kong

Kartta ja saapumisohjeet


80%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 83%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 82%Henkilöstö
  • 75%Ilmapiiri
  • 74%Siisteys
  • 71%Palvelut

Kääntäjä: Google * A11 kaupungin linja suoraan lentokentältä Causeway Bay-stop nro 14 (lähellä Sogo tavaratalo), kustannukset HKD40 (kätevin ja halvin tapa meidän hostellissa). Bussipysäkille, kävele kohti ja sieltä Paterson Street, puolella 7-Eleven myymälän, rajat Great George Street. Jatka suoraan kunnes näet Aesop kauppa ja Burberry myymälä. Ohessa Peterson Building Block A.

* Airport Express Keski-piirin sitten kautta MTR Causeway Bay asemalle (uloskäynti E-käänny vasemmalle ulos asemalta, vasemmalle ensimmäinen kulma), kustannukset HKD100. Jatka suoraan ja pitkin Paterson Street kunnes näet Aesop kauppa ja Burberry myymälä. Ohessa Peterson Building Block A.


* Taksi lentokentältä, voit saada pois taksin Paterson St: n taksitolppa, että vain sijaitsee haittapuoli Paterson Building, kustannukset HKD450.

* Bussi No.102, 106, 112 Hong Hum asema (lopullinen asema KCR junalla Manner-Kiina), bussista edessä Victoria Park tai Sogo tavaratalo. maksaa noin hkd10. Cross Gloucester Roadin ja kävellä pitkin Great George Street asti Paterson Street, rajat liikennevalot ja käänny oikealle kulmassa (Näet Max Mara). Mene suoraan pitkin Paterson Street kunnes näet Aesop kauppa ja Burberry myymälä. Ohessa Peterson Building Block A.


Huomautus: Kun tulet lähellä meidän hostellissa, huomaa, että ei ole merkkejä osoittavat Nimi hostellissa. Sen sijaan, etsi "Paterson rakennuspalikka" päässä rakennuksesta merkkejä (kuten hostelli sijaitsee rakennuksen sisällä). Meidän rakennus Pääsisäänkäynti on oikea välillä Aesop ja Burberry kauppoja.