X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Anlema

Zwinglistr. 3a, Berliini, Saksa

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kääntäjä: Google Berliinistä Hauptbahnhof (päärautatieasema):
Kestää noin 20 minutes.Take exit "Europa Platz". Ulkopuolella, rajat neliön ja kävellä bussipysäkille, tien toisella puolella. Tarkista digitaaliset merkki bussien takia, ja bussilla 245, joka menee "Zoologischer Garten". Jätä bussin pysäkki "Alt-Moabit / Ottostrasse". Alkaen bussipysäkki Ottostrasse, kävele aproximately 45 metriä Ottostrasse, käännytään vasemmalle Zwinglistrasse ja 45 metriä oikealla on numero 3A. Taksi maksaa aproximately 10.

Alkaen Eurolines bussi (ZOB Linja-autoasema, Berliini)
Kestää noin 35-40 minutes.Take U2 Kaiserdammin ja vaihda Zoologischer Garten on U9 ja mennä asemalle Turmstrae. Sitten seuraa suuntaan mainittu alla.
Tegelin lentokenttä (TXL)
Kestää noin 20-30 min. Sinun pitäisi mennä bussilla "TXL" (Tegel) ja jää pois "Turmstrasse / Beusselstraße-kadun". Alkaen bussipysäkillä Turmstrasse, kävellä suoraan ensimmäisen kulman, käänny oikealle, päälle GotskowskiStrasse, 150 metriä vasemmalla, on Zwinglistrasse. Mene suoraan eteenpäin lopussa lähellä puistoa ja löytää meidät vasemmalla puolella katua numero 3A.

Alkaen Schönefeldin lentokentälle (SXF)
Kestää noin 1 tunnin ja noin 2 tunnin kuluttua 23pm.
Voit ottaa alueellisen Bahn. Se on Expresslentokenttäbussin ja kestää noin 40-45 minuuttia Hauptbahnhof.
Voit myös ottaa S-Bahn S9 ja muuttua milloin Oskreuz kaikkien junien Hauptbahnhof joka vie enemmän aikaa päästä Hauptbahnhof. Taksi SXF lentoasemamaksuista 40-50.