X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Canyon

Blue Hole road at canyon divesite, Dahab South Sinai, Dahab, Egypti

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kääntäjä: Google Canyon Estate Residence
Blue Hole Road
300mt jälkeen Canyon divesite
Dahab - South Sinai
Egypti

Voimme järjestää kaikki siirtää sinulle! Ota yhteyttä

Sharm el Sheikhin lentokentältä linja-autoaseman
Päästäkseen bussiasemalta taksi maksaa noin 8-10euro.
Ulos lentokentältä tekee ensimmäisen U puolestaan ​​ja ottaa suunnan Old Market Sharm (etelä), mennä suoraan 8km ja käänny oikealle jälkeen Mobil huoltoasema. Suora jälkeen 1,5km you`ll bussiasema vasemmalla.
On 2 dayly bussi Dahab klo 08:30 ja klo 20:00

Linja-autoasemalta Dahab Canyon Estate
Taksi maksaa noin 3-4euro. Pidä Hilton oikealla ja ottaa ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle, mene suoraan noin 4 km, kun ensimmäinen huoltoasema ottaa tien oikealla, re menee suoraan mereen. Lopussa tämä tie vasemmalle ja pitää merenrannan oikealla, suuntaan Blue Hole.
Kun 5 km on Canyon divesite jälkeen 300mt you`ll löytää meidän asuinpaikka Canyon Estate vasemmalla puolella. Tervetuloa!

Sharm el Sheik Airport Dahab Canyon Estate
Ulos lentokentältä tekee ensimmäisen U puolestaan ​​ja ottaa suunnan Old Market Sharm (etelään), ennen ensimmäistä huoltoasema käänny oikealle, kylttejä Dahab ovat hyvin selkeitä. Ota onlyone aavikon tien tarkistuksen jälkeen pisteen 70km (koilliseen). Pidä suora till tarkastuspisteen Dahab ja syötä se oikealla. Voit vahvistaa suuntaan Blue Hole poliisi. Pidä suora till ensimmäinen U Turn ja ota ensimmäinen oikealle, re menee suoraan mereen. Lopussa tämä tie vasemmalle ja pitää merenrannan oikealla, suuntaan Blue Hole.
Kun 5 km on Canyon divesite jälkeen 300mt you`ll löytää meidän asuinpaikka Canyon Estate vasemmalla puolella. Tervetuloa!

Vuodesta Nuweiba Canyon Estate
Ota suunta Dahab (Etelä) ja mennä 70km (koilliseen). Pidä suora till tarkastuspisteen Dahab ja kirjoita se suoraan. Voit vahvistaa suuntaan Blue Hole poliisi. Pidä suora till ensimmäinen U Turn ja ota ensimmäinen oikealle, re menee suoraan mereen. Lopussa tämä tie vasemmalle ja pitää merenrannan oikealla, suuntaan Blue Hole.
Kun 5 km on Canyon divesite jälkeen 300mt you`ll löytää meidän asuinpaikka Canyon Estate vasemmalla puolella. Tervetuloa!