X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel HARUYA Aqua

1-12 Waki-cho, Kioto, Japani

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kääntäjä: Google * Bussilla - (8min, 220yen)
Ottaa Kioton Bussit # 205 (at B3 platform) ja jää pois "Nanajo Omiyan / KYOTO AQUARIUM", kolmannella pysäkillä Kioton asemalta. Kävele takaisin kohti liikennevalo risteys, että olet juuri ylittänyt bussissa, mutta käänny oikealle pieni sivukadulla ennen tärkein risteys (ÄLÄ Cross). Kävellä noin 50 metriä käänny oikealle ja kävele vielä noin 15 metriä josta löydät hostellin vasemmalla puolella sininen verho edessä.

-Käy Bussilippu keskustassa Kiotossa asemalla ostaa City Bus Kaikki päivän Pass (500yen). Jos otat enemmän kuin 3 kertaa päivässä, suosittelemme, että ostat koko päivän Bus Pass.
-Tunnetuin leipomon Kioton "Shin Shin Do" on samassa Bussilippu keskustan rakennuksessa. Saada leipää aamiainen. Avaa: puoli seitsemän ~ 20:00

* Taksilla-(10min, 1000yen)
Valitse "MK taksi" Heart-merkki. Kerro kuljettajan Hostel HARUYA Aqua "(ei vain 'Hostel HARUYA"). Se maksaa noin 1000yen Kioton asemalta. Se vie 10minutes. Käänny vasemmalle pieni katu ja kävele noin 15 metriä josta löydät hostellin vasemmalla puolella sininen verho edessä.