X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Home Sweet Home

Saliha Hadzihuseinovica Muvekia 9, Sarajevo, Bosnia ja Hertsegovina

Kartta ja saapumisohjeet


80%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 100%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 60%Ilmapiiri
  • 60%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google Jos keräät lentokentälle Sarajevo voit ottaa bussi lentokentältä. Poistua linja viime bussipysäkillä Hotel Europa. Voit myös ottaa taksin (hinta on noin 10 euroa, mutta kannattaa kysyä hintaa ennen kuin saat sisälle). Kiinteistövälitys Home sweet home sijoitetaan Saliha Hadzihuseinovica Muvekita 9/2.

Jos saavut päässä linja tai relivay autoasema raitiovaunulla nro 1. Sinun täytyy päästä pois 5. asemalle, nimeltään Drvenija pysäkki. Cros pääkadun ja mennä enää joutuisi noin 200 metriä Ferhadija kadun käänny oikealle ja mene furter 500 metriä kohti Vanhankaupungin Bascarsija (joudut r Catedral vasemmalla) ja kun saat mango, käänny oikealle Saliha Hadzihuseinovica Muvekita katu. Olemme Placet klo anumber 9.
Jos prefere käytetyn taksin, hinta on arvio 5 euroa.

Jos saapuvat bussiasemalta Itä Sarajevo voit tulla taksilla tai johdinauto. Joudut kävelemään 300 metrin päässä linja-autoasemalta Itä Sarajevo johdinauto asemalle Dobrinja IV. Take johdinauto nro 103 (Dobrinja-Trg Austrije), ja jää pois johdinauto viime asemalla (Trg Austrije), niin ylität Latinalainen silta yli Miljacka joen ja päästä kadulle Zelenih Beretki, wher käännytään vasemmalle ja kävele 150 suoraan kunnes tulet City Lounge Bar ja oikealla puolella löydät katu Saliha Hadzihuseinovica. Olemme sijoitettu No.9.
Jos saavut autolla, seuraa vain suuntaa "Hotel Evropa'.You voi käyttää parkkihalliin Hotel Europe tai contac meille arange pysäköinti.