X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Home Sweet Home

Saliha Hadzihuseinovica Muvekia 9, Sarajevo, Bosnia ja Hertsegovina

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 90%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 90%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Jos keräät International Airport Sarajevo voit ottaa bussi lentokentältä. Poistu väylän viimeinen pysäkki Hotel Europa. Voit myös ottaa taksin (hinta on noin 10 euroa, mutta sinun pitäisi kysyä hintaa ennen kuin saat sisälle). Kiinteistön Home sweet home sijoitetaan Saliha Hadzihuseinovica Muvekita 9/2.

Jos saavut päässä linja-tai relivay asemalta raitiovaunuilla 1. Sinun täytyy päästä pois 5. asemalle, nimeltään Drvenija pysäkki. CRO pääkadun ja mene enää joutuisi noin 200 metriä Ferhadija kadun käänny oikealle ja mene furter 500 metriä kohti Old Town Bascarsija (sinun täytyy r Catedral vuonna vasemmalla) ja kun saat mango, käänny oikealle Saliha Hadzihuseinovica Muvekita street. Olemme Placet klo AKuvapisteiden 9.
Jos prefere käytetyn taksin, hinta on noin 5 euroa.

Jos saapuvat Linja-autoasema Itä Sarajevo voit tulla taksilla tai johdinauto. Sinun täytyy kävellä 300 metrin päässä linja-autoasemalta Itä Sarajevo johdinauto asemalle Dobrinja IV. Ota johdinauto nro 103 (Dobrinja-Trg Austrije), ja jää pois johdinauto viime asemalla (Trg Austrije), niin ylität Latinalainen silta yli Miljacka joen ja päästä kadulle Zelenih beretki, wher käännytään vasemmalle ja kävele 150 suoraan kunnes tulet City Lounge Bar ja oikealla puolella löydät katu Saliha Hadzihuseinovica. Olemme sijoitettu No.9.
Jos saavut auton, seuraa suuntaan "Hotel Evropa". Voit käyttää parkkihalliin Hotel Europe tai contac meille arange pysäköinti.