X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Lodi

Via Oristano, 14, Rooma, Lazio, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 74%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 90%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 85%Palvelut

Kääntäjä: Google Terminin asemalta (päärautatieasema)

-Bussilla 105 (bussipysäkki on aseman ulkopuolella, Piazza dei Cinquecento - linja suuntaan on nimeltään "Grotte Celoni '); jää pois kuudennessa pysäkki, nimeltään Casilinon / GALLARATE (pysäkki on edessä keltainen huoltoasemalla , se on kahden pysäkin jälkeen Piazza di Porta Maggiore, neliö iso Roman kaari keskellä) kestää 10 minuuttia bussilla enemmän tai vähemmän; Kun bussista, pitää kävely samaan suuntaan bussilla, jälkeen 100 metriä käänny oikealle läpi kaaria vesijohdon ja saat Piazza Lodi, pitää vesijohdon takanasi, meidän kadulla alkaa vasemmalla puolella neliö (katso pieni huoltoasemalla kulmassa); olemme VIA ORISTANO 14

-Taksilla se kestää noin 10 minuuttia ja pitäisi maksaa 10-15 euroa


Fiumicinon lentokentälle:
Fiumicinon lentokenttä sijaitsee 35 km kaukana Rooman länsipuolella, sinulla on kaksi vaihtoehtoa päästä Hostel, suosittelemme ensimmäinen, joka on helpompaa ja halvempaa.

1) Juna ja Walk / Bus, 45-60 minuuttia, 8 euroa. Seuraa opasteita "AI Treni" juna-alustan (seuraava Lentokenttäterminaali 3, kävelymatkan päässä kaikista terminaali) voit ostaa lipun taajamajuna romanien Tuscolanan klo lippuluukku, automaatteja tai tupakan säilyttää lähellä alustalla. Ota FMI Metropolitan Train (kutsutaan myös FR1) SUUNTA FARA SABINA / ORTE (North East of Rome), ja jää pois Station ROMA Tuscolanan, voit bussilla tai kävellä 10 minuuttia: BUS 16 (junan ulkopuolella Station) kolmen pysähtyy, jää pois Piazza VILLA FIORELLI (neliö pieni puisto); torin poikki (takana Piazza) kävellä pitkin Via Crotone kunnes ylität VIA ORISTANO, käänny vasemmalle 10 metriä, olemme numero 14! Jos kävelet, jätä Tuscolanan Station taaksesi ja kävellä suoraan kunnes tulet aukiolle sanottu Piazza Ragusa, rajat neliön ja ottaa Via Ragusa, kun kävely 7-8 minuuttia löydät PIAZZA VILLA FIORELLI (neliö pieni puisto) on oikealla puolella; afteryou siirtää neliön käänny oikealle, kävele Via Crotone kunnes ylität VIA ORISTANO, käänny vasemmalle 10 metriä, olemme numero 14!
Junat kulkevat neljännesvuosittain puolen tunnin 06:02-23:02. On olemassa muutamia pysähtyy matkan varrella ja matka-aika on 45 minuuttia.

2) juna-ja linja-ja Walk, 45-60 minuuttia, 14 euroa. Seuraa opasteita "AI Treni" juna-alustan (seuraava Lentokenttäterminaali 3, kävelymatkan päässä kaikista terminaali) voit ostaa lipun Leonardo Express-junalla Terminin klo lippuluukku, automaatteja tai tupakan säilyttää lähellä alustalla. Juna Leonardo Express on suora yhteys FCO lentokentältä Terminin asemalta Kun saat Roma Termini, noudattaa ohjeita edellä (Terminin asemalta)
Junat kulkevat puolen tunnin välein 06:35-23:35 (Fiumicinon lentokentältä Rooman Termini) ja puolen tunnin välein 05:52-22:52 (Rooman Termini Fiumicinon lentokentälle).

-Taksilla se kestää noin 40-60 minuuttia ja pitäisi maksaa noin 45-60 euroa. Hostel voi järjestää yksityisen taksin sinut lentokentältä, hinta vaihtelee 45-60 euroa (riippuen henkilöiden määrä ja aika)


Ciampinon lentokentälle:

Ciampinon lentokentälle, voit ottaa bussikuljetus nimeltään TERRAVISION (4 euroa, taajuus 20 minuutin välein), ja jää pois aivan viime pysäkki Termini-asemalta, päärautatieasemalle.
Kun saat Roma Termini, noudattaa ohjeita edellä (Terminin asemalta).

-Taksilla se kestää noin 40 minuuttia ja pitäisi maksaa noin 45-60 euroa. Hostel voi järjestää yksityisen taksin sinut lentokentältä, hinta vaihtelee 45-60 euroa (riippuen henkilöiden määrä ja aika)