X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Mills Sarajevo

Kartta ja saapumisohjeet


82%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 83%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 82%Henkilöstö
  • 70%Ilmapiiri
  • 81%Siisteys
  • 79%Palvelut

Kääntäjä: Google Bussi ja juna
Kun olet tulossa linja-autoasemalta tai rautatieasemalta, paras tapa tulla meille on raitiovaunu numero 1. jota lähtevät te rautatieasemalta. Linja-autoasema ja rautatieasema ovat vierekkäin. Lipun raitiovaunu voit ostaa kioskista, jossa hinta on 1,60 km (0,80 senttiä) tai raitiovaunulla jossa hinta lippu on 1,80 km (0,90 senttiä). Rautatieasemalta voit mennä raitiovaunulla Bascarsija neliö (8. asemalta rautatieasema). Kun menet ulos raitiovaunu, näet oikealla puolella hotellin Kovaci. Mene tähän suuntaan ja tulet osaksi Kovaci kadulle. Mene tällä kadulla ylös, käännä ja 3rd Street vasemmalle (Dzinina katu). Jälkeenpäin mennä ensimmäisen kadun oikealla puolella (katu Mlini), missä meidän hostelli sijaitsee.

Linja-autoasema East Sarajevo / Lukavica

Linja-autoasema Itä Sarajevo on approximatly 12 km päässä meidän hostellissa. Asemalta voit tulla meille ohjaamo. Hinta taksimatkan olisi arround 10 euroa. Toinen mahdollisuus saada meille tapahtuu johdinauto. Johdinauto-asema on 100 metrin päässä linja-autoasemalta Lukavica. Varmista, kun syötät johdinauto että se on numero 103. Dobrinja Austrijski trg. Lippu johdinauto voit ostaa kioskista, jossa hinta on 1,60 km (0,80 senttiä) tai johdinauto jossa hinta lipusta on 1,80 km (0,90 senttiä). Voit ajaa viimeinen asema Austrijski trg ja jättämällä bussilla voit suunnata suuntaan joen Miljacka ja ylitä silta (Latin silta tai Princip silta). Ylityksen jälkeen silta ja pääkatu voit mennä toisen kadun oikealle ja sen jälkeen 100 metriä saavut Bascarsija neliö. Klo Bascarsija neliö ylität kadun raitiovaunupysäkki ja mennä aivan Kovaci kadulla. Mene tällä kadulla ylös, käännä ja 3rd Street vasemmalle (Dzinina katu). Jälkeenpäin mennä ensimmäisen kadun oikealla puolella (katu Mlini), missä meidän hostelli sijaitsee.
Lentokenttä

Sarajevon lentokenttä sijaitsee 12 km päässä meidän hostellissa. Koska ei ole suoraa linja lentokentältä keskustaan ​​ainoa vaihtoehto on ottaa taksi. Hinta taksimatkan on 10 euroa.