X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Mills Sarajevo

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 88%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 86%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 78%Ilmapiiri
  • 92%Siisteys
  • 84%Palvelut

Kääntäjä: Google Bussi ja juna
Kun olet tulossa linja-autoasemalta tai rautatieasemalta, paras tapa tulla meille on kanssa raitiovaunu numero 1. lähtevään pääsä rautatieasemalta. Linja-autoasema ja rautatieasema ovat vierekkäin. Lipun raitiovaunu voit ostaa kioskista, jossa hinta on 1,60 km (0,80 senttiä) tai raitiovaunulla, jossa hinta lippu on 1,80 km (0,90 senttiä). Rautatieasemalta voit mennä raitiovaunulla Bascarsija neliö (8. asemalta rautatieasema). Kun menet ulos raitiovaunu, näet oikealla puolella hotellin Kovaci. Mene tähän suuntaan ja tulet osaksi Kovaci kadulle. Mene kadun ylös, sitten kääntyä 3rd street vasemmalla (Dzinina katu). Jälkeenpäin mennä ensimmäisen kadun oikealla puolella (katu Mlini), jossa meidän hostelli sijaitsee.

Linja-autoasema East Sarajevo / Lukavica

Linja-autoasema Itä Sarajevo on approximatly 12 km päässä meidän hostellissa. Asemalta voit tulla meille ohjaamo. Hinta taksimatkan olisi arround 10 euroa. Toinen mahdollisuus saada meille tapahtuu johdinauto. Johdinauto-asema on 100 metrin päässä linja-autoasemalta Lukavica. Varmista, kun annat johdinauto, että se on numero 103.. Dobrinja - Austrijski trg. Lipun johdinauto voit ostaa kioskista, jossa hinta on 1,60 km (0,80 senttiä) tai johdinauto jossa hinta lippu on 1,80 km (0,90 senttiä). Voit ajaa viimeiseen asemalle Austrijski TRG ja jättämällä bussilla voit suunnata suuntaan joen Miljacka ja sillan (Latin silta tai Princip silta). Sillan jälkeen ja pääkatu voit mennä toisen kadun oikealle ja sen jälkeen 100 metrin saapuu Bascarsija neliö. Tällä Bascarsija neliön ylität kadun raitiovaunupysäkki ja mennä aivan Kovaci kadulla. Mene kadun ylös, sitten kääntyä 3rd street vasemmalla (Dzinina katu). Jälkeenpäin mennä ensimmäisen kadun oikealla puolella (katu Mlini), jossa meidän hostelli sijaitsee.
Lentokenttä

Sarajevon lentokenttä sijaitsee 12 km päässä meidän hostellissa. Koska ei ole suoraa linja lentokentältä keskustaan ​​ainoa vaihtoehto on ottaa taksi. Hinta taksimatkan on 10 euroa.