X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Olet

Havliekovo nam. 10, Prague 3, Praha, Tšekki

Kartta ja saapumisohjeet


67%Arvosana

  • 74%Rahanarvoinen
  • 60%Turvallisuus
  • 63%Sijainti
  • 73%Henkilöstö
  • 64%Ilmapiiri
  • 69%Siisteys
  • 67%Palvelut

Kääntäjä: Google Matkalla Main rautatieasemalta
Ensinnäkin sinun täytyy ostaa vähintään 24Kč raitiovaunulippu (voimassaoloaika 30 minuuttia) ja mene rakennuksen ulkopuolella. Kun olet poissa, käänny oikealle ja mene läpi pienen puiston aprox .. 50 metriä raitiovaunupysäkki. Ota raitiovaunu nro 5 tai 9 ja jää pois toisella pysäkillä "Lipanskán". Sitten etsiä nuolet jalkakäytävä ja noudata niitä (kadun, alas portaita ...) kunnes Hostel.

Matkalla juna-asemalta Holesovice
Ensinnäkin sinun täytyy ostaa vähintään 24Kč raitiovaunulippu (voimassaoloaika 30 minuuttia) ja mene ulos rautatieasemalta raitiovaunupysäkki. Ota raitiovaunu nro 5 suuntaan "Olsanské hřbitovy" ja jää pois sen jälkeen useita pysähtyy asemalla nimeltään "Lipanskán". Sitten etsiä nuolet jalkakäytävä ja noudata niitä (kadun, alas portaita ...) kunnes Hostel.

Matkalla lentokentälle Ruzyně
Ensinnäkin sinun täytyy ostaa vähintään 32Kč raitiovaunulippu (voimassaoloaika 90 minuuttia) ja mennä lentoaseman ulkopuolella salin bussipysäkille. Bussilla no. 119 tai 254 ja mene päätepysäkki "Dejvická". Sitten mennä metrolla suuntaan "Depo Hostivař". Jää pois asemalla "Flora", jossa voit raitiovaunulla nro 5 suuntaan "Hlavní nadrazi" ja saada pois toinen pysähdys asemalla nimeltään "Lipanskán". Sitten etsiä nuolet jalkakäytävä ja noudata niitä (kadun, alas portaita ...) kunnes Hostel.

Autolla Brno (D1, E50, E65), Ceske Budejovice (E55 D1, E50, E65) suuntaan
Kun saavut Praha valtatie pitää pysyä päätiellä (5.Kvetna ja sitten Legerova) suuntaan keskustaan ​​asti sinua ohimennen Main rautatieasema (oikealla puolella). Ensimmäinen uloskäynti Zizkov suuntaan. Käy läpi kaksi liikennevalot (suora) ja Husitská kadun kaksi juna sillat ja seuraavissa liikennevaloissa käänny oikealle puolelle ja Prokopova kadulle. Jälkeen aprox 200 metrin käänny oikealle "Havlíčkovo náměstí" ja auton voi pysäköidä. (Varoitus: Älä koskaan jätä auton eteen Hostel - se ei ole sallittua, sinun pitäisi kysyä henkilöstö pysäköidä sen rakennuksen sisällä)

Autolla Teplice (D8, E55), Ústí nad Labemin (D8, E55) suuntaan
Kun saavut Praha valtatie pitää pysyä päätiellä (V Holešovičkách) ja uloskäynti keskustassa lähellä joen (Wilsonova) sillan yli. Toinen uloskäynti Zizkov suuntaan. Käy läpi kaksi liikennevalot (vasemmalla) Husitská kadun kaksi juna sillat ja seuraavissa liikennevaloissa käänny oikealle puolelle ja Prokopova kadulle. Jälkeen CCA 200 metrin käänny oikealle "Havlíčkovo náměstí" ja auton voi pysäköidä. (Varoitus: Älä koskaan jätä auton eteen Hostel - se ei ole sallittua, sinun pitäisi kysyä henkilöstö pysäköidä sen rakennuksen sisällä)

Autolla Plzeň (D5, E50) suuntaan
Kun saavut Praha valtatie pitää pysyä päätien suuntaan keskustaan, edelleen yli joen Ječná katu ja käänny vasemmalle Legerova kadulle. Kun tulee ohimennen Main rautatieasema (oikealla puolella). Ensimmäinen uloskäynti Zizkov suuntaan. Käy läpi kaksi liikennevalot (suora) ja Husitská kadun kaksi juna sillat ja ensi liikenteen valot käänny oikealle puolelle ja Prokopova kadulle. Jälkeen CCA 200 metrin käänny oikealle "Havlíčkovo náměstí" ja auton voi pysäköidä. (Varoitus: Älä koskaan jätä auton eteen Hostel - se ei ole sallittua, sinun pitäisi kysyä henkilöstö pysäköidä sen rakennuksen sisällä)