X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel One Prague

Cimburkova, 8, Praha, Tšekki

Kartta ja saapumisohjeet


95%Arvosana

  • 96%Rahanarvoinen
  • 95%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 98%Henkilöstö
  • 97%Ilmapiiri
  • 95%Siisteys
  • 96%Palvelut

Kääntäjä: Google Lentokentälle:
1) Kun jätät terminaalin Prahan lentokentälle voit saalis bussilla AE (Airport Express). Pudota pois viimeinen pysäkki (Hlavni Nadrazi).
Katso ohjeet päärautatieasemalta alla.
2) Kun jätät terminaalin Prahan lentokentälle voit saalis bussilla numero 119, jossa suuntaan Dejvicka. Tämä on myös nimi viimeisen paikan, johon hän aikoo poistua. Täällä hypätä vihreä metrolinja ja jää pois viidentenä pysäkki nimeltään Muzeum. Tässä estää sinua muuttuu punainen metrolinja C. Saat pois ensimmäinen pysäkki punainen viiva, Hlavni Nadrazi. Jos jätät aseman ja kirjoita puiston käänny oikealle. Lopussa tien puistossa löydät raitiovaunupysäkki Hlavni Nadrazissa kadulla Bolzanova. Otat linja 5, 9 tai 26 oikeaan suuntaan (niin kohti rautatiesillan) ja jää pois toisella Lipanskan. Koska lähdet raitiovaunu ylität kadun, ja pitää kävely vastakkaiseen suuntaan kuin raitiovaunu. Toisen kadun oikealla, Cimburkova, on meidän kadulla. Olemme sijaitsee numero 8, oikealla kädellä.
3) Jos ei huvita käyttää halpaa joukkoliikennettä, voit myös hyödyntää kuljetuspalvelun, että voimme järjestää sinulle (lähetä sähköpostia tai puhelun).

Bussiasemalta Florencin:
Hop on punainen viiva suuntaan Haje, ja saada pois ensimmäisellä pysäkillä nimeltä Hlavni Nadrazi. Jos jätät aseman ja kirjoita puiston käänny oikealle. Lopussa tien puistossa löydät raitiovaunupysäkki Hlavni Nadrazissa kadulla Bolzanova. Otat linja 5, 9 tai 26 oikeaan suuntaan (niin kohti rautatiesillan) ja jää pois toisella Lipanskan. Koska lähdet raitiovaunu ylität kadun, ja pitää kävely vastakkaiseen suuntaan kuin raitiovaunu. Toisen kadun oikealla, Cimburkova, on meidän kadulla. Olemme sijaitsee numero 8, oikealla kädellä.

Rautatieasemalta Hlavni Nadrazi:
Jos jätät aseman ja kirjoita puiston käänny oikealle. Lopussa tien puistossa löydät raitiovaunupysäkki Hlavni Nadrazissa kadulla Bolzanova. Otat linja 5, 9 tai 26 oikeaan suuntaan (niin kohti rautatiesillan) ja jää pois toisella Lipanskan. Koska lähdet raitiovaunu ylität kadun, ja pitää kävely vastakkaiseen suuntaan kuin raitiovaunu. Toisen kadun oikealla, Cimburkova, on meidän kadulla. Olemme sijaitsee numero 8, oikealla kädellä.

Rautatieasemalta Nadrazi Holesovice:
Tässä Rautatieasemalta hypätä punaisen metrolinjan kolme pysähtyy ja lähtee Hlavni Nadrazi station.If jätät aseman ja kirjoita puiston käänny oikealle. Lopussa tien puistossa löydät raitiovaunupysäkki Hlavni Nadrazissa kadulla Bolzanova. Otat linja 5, 9 tai 26 oikeaan suuntaan (niin kohti rautatiesillan) ja jää pois toisella Lipanskan. Koska lähdet raitiovaunu ylität kadun, ja pitää kävely vastakkaiseen suuntaan kuin raitiovaunu. Toisen kadun oikealla, Cimburkova, on meidän kadulla. Olemme sijaitsee numero 8, oikealla kädellä.

* Jos päätät ottaa taksin, ota huomioon seuraavat hinnat: - päässä rautatieasemalta Hlavni Nadrazi, hinta olisi noin 100-150 CZK. Rautatieasemalta Nadrazi Holesovicen, hinta olisi noin 200-250 CZK. Bussiasemalta Florencin, hinta olisi noin 100-150 CZK. Päässä lentokentältä, hinta olisi noin 600-700 CZK