X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Pisa Tower

Via Piave 4, Pisa, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 89%Turvallisuus
  • 96%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 86%Ilmapiiri
  • 86%Siisteys
  • 82%Palvelut

Kääntäjä: Google (-) Lentokentältä tai päärautatieaseman Pisa Centrale:

Voit saalis linja lam Rossa (punainen viiva). On bussi 10 minuutin välein. Tämä linja toimii välillä 6am 20:15 (**) lippu maksaa vain € 1,10 ja matka kestää välillä 15 ja 20 minuuttia. Jää pois bussipysäkillä Torre / PIAZZA dei Miracoli ". Kävele kohti apteekki aivan edessäsi, kunnes tulet mini liikenneympyrään sijoitettu kadun päässä. Liikenneympyrästä käänny oikealle ja olet valtatie kutsutaan "kautta Contessa Matilde". Sinun täytyy kävellä 200 metriä, yhdensuuntainen muurin sinun oikeassa, kunnes löydät leikkaa liikennevalot. Risteykseen käänny vasemmalle ja olet saapunut Via Piave! Se on hyvin, hyvin helppoa! Hostel Pisa Tower on numero 4, tunnistat hostellissa koska on olemassa monia lippuja ulos ikkunoista!

Jos haluat, voit tavoittaa meidät kävellä, matka kestää 20 minuuttia noin alkaen rautatieasemalta, 35 min alkaen lentokentältä

Vaihtoehtoisesti voit saada taksin noin € 12 alkaen rautatieasemalta ja noin 15 €, jos olet tulossa lentokentältä.

(**) Ota huomioon, että sen jälkeen 20:15 päättyy Lam Rossa palvelu ja siksi sinun on kiinni Nocturne bussi numero 21. On bussi 30 minuutin välein. Viimeisin on keskiyöllä 24:00 pm. Jää pois samalla bussipysäkillä TORRE / PIAZZA dei Miracoli ja seuraa ohjeita yllä.

(-) Toissijaisesta rautatieasemalta kutsutaan PISA SAN Rossoren:

Pisa meillä on toinen pieni rautatieasema hyvin lähellä hostellissa nimeltään PISA SAN Rossoren (PISA SR) Tarkista, onko juna pysähtyy siellä. Seuraa ohjeita kalteva torni ja etsi päätien kautta Contessa Matilde. Kävele alas 200 metriä, yhdensuuntainen muurin sinun oikeassa, kunnes löydät leikkaa liikennevalot. Risteykseen käänny vasemmalle ja olet saapunut Via Piave! Se on hyvin, hyvin helppoa! Hostel Pisa Tower on numero 4

(-) Autolla:

noudata ohjeita stadionin nimeltään Arena Garibaldi ja pysäköidä kautta Ugo Rindi kohtisuorassa Via Piave. se s täysin ilmaiseksi! Hostel Pisa Tower on vain 50 mt päässä tästä apua ilmainen pysäköinti!