X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Prague Tyn

Tynska 19, Old Town, Praha, Tšekki

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 88%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 89%Siisteys
  • 82%Palvelut

Kääntäjä: Google Miten löytää Hostel Praha Tyn ...

Namesti Republiky (Tasavallan aukio):

Kun saat pois metrolla Käänny allekirjoitettu Namesti Republiky Palladium. Tästä exit Hostel Tyn on noin 5 minuutin kävelymatkan päässä.
Etsi tavaratalon Kotvan (joka on vastapäätä Palladium, ostoskeskus, jossa on 200 kauppaa). Päivän aikana voit ottaa pikakuvakkeen kautta kulkua alla Kotvan. Käy läpi kulkua ja tulevat ulos päälle Benediktska kadulle. Käänny vasemmalle alas Benediktska kadulla.

Jos et löydä kulkua alla Kotvan, kävellä ohi Kotvan ja kävellä Revolucni kadulla.
Sitten toteutettava ensimmäisen vasemmalle sivulle Dlouha kadulle. Kun on Dlouha kadulla, ota ensin vasemmalle sivulle Benediktska kadulle. Seuraa tietä kierroksen ...

Jatka eteenpäin Benediktska kadulla kunnes tulet risteykseen. Cross over suojatietä on Rybna kadulla ja jatka eteenpäin yli mini Plaza ja alas Masnasta kadulla. Jatka eteenpäin alas Masnasta kadulla kunnes seisot edessä kahvila nimeltään Siva. Käänny vasemmalle alas Mala Stupartska ja heti oikealle Tynska. Hostelli Tyn on oikealla puolella Tynska noin 20 metrin syvyydessä.


Alkaen Starometska:

Kun saat pois metrolla ottaa väylälle Kaprova kadulle. Kävellä koko matkan alas Kaprova kunnes tulet Vanhankaupungin aukiolle. Pysyvät vasemmalla puolella Vanhankaupungin aukiolle ja jatkaa eteenpäin, kävely ohi suihkulähde oikealla. Saavuttaa seuraavan kulman voit kävellä ohi irlantilainen baari nimeltä Caffreys. Poistuminen neliön ottaa ensin oikealle pieni katu nimeltä Tynska ulička. Lopussa tämän pienen tien Käänny vasemmalle Tynska, ja lähtivät heti läpi holvikäytävä, joka on sininen numero 6. Älä ota holvikäytävän oikealla puolella. Jatka eteenpäin tällä kadulla noin 100 metriä. Hostel Tyn on vasemmalla puolella.


Alkaen Main Railway Station (Hlavni NIadrazi):

Vältä taksit edessä seisoo asemalla. Ottaa punaisen metrolinjan Hlavni Nadrazi ja Muzeumin, vain yhden pysäkin. Siirtyä vihreän linjan ja vie se Starometska, kaksi pysäkkiä. Poistu Starometska ja seuraa ohjeita: From Starometska edellä.

Ruzynen lentokentältä:

Bussilla 119 Devijka. Poistu bussi ja mennä Devijka metroasemalle. Ota vihreä linja Starometska. Seuraa: From Starometska ohjeet yllä.


Rautatieasemalta Holesovice:

Vältä taksit edessä seisoo asemalla. Ottaa punainen viiva metro Florencin kaksi pysäkkiä. Vaihda keltainen viiva ja ottaa sen 1 stop Namesti Republiky. Seuraa: Namesti Republiky edellä.