X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Prague Tyn

Tynska 19, Old Town, Praha, Tšekki

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 89%Turvallisuus
  • 97%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 78%Ilmapiiri
  • 87%Siisteys
  • 79%Palvelut

Kääntäjä: Google Miten löytää Hostel Praha Tyn ...

Mistä Namesti Republiky (Tasavallan aukio):

Kun saat pois metro ottaa exit allekirjoitettu Namesti Republiky "Palladium. Tästä exit Hostel Tyn on noin 5 minuutin kävelymatka.
Etsi tavaratalo Kotva (joka on vastapäätä Palladium, ostoskeskus 200 kauppoja). Päivän aikana voit ottaa oikotie kanavan läpi alla Kotva. Mene käytävän läpi ja tulla ulos Benediktska kadulle. Käänny vasemmalle alas Benediktska kadulla.

Jos et löydä kulkua alla Kotva, kävellä ohi Kotva ja kävellä Revoluční kadulla.
Sitten toteutettava ensimmäisen vasemmalle sivulle Dlouha kadulle. Kun on Dlouha kadulla, ota ensimmäinen vasemmalle sivulle Benediktska kadulle. Seuraa tie pyöreä ...

Jatka eteenpäin Benediktska kadulla kunnes tulet risteykseen. Cross over suojatietä koskevat Rybna kadulla ja jatka eteenpäin yli mini Plaza ja alas Masna kadulla. Jatka eteenpäin alas Masna kadulla kunnes seisot edessä kahvila nimeltään Siva. Käänny vasemmalle alas Mala Stupartska ja heti oikealle sivulle Tynska. Hostel Tyn on oikealla puolella Tynska noin 20 metriä alas.


Alkaen Starometska:

Kun saat pois metrolla toteutettava Lopeta Kaprova kadulle. Kävele kaikki alas Kaprova kunnes tulet Vanhankaupungin aukiolta. Remain vasemmalla puolella Vanhankaupungin aukiolta ja jatkaa eteenpäin, kävely ohi suihkulähde oikealla. Tavoittaminen seuraavan kulman voit kävellä ohi irlantilainen baari nimeltä Caffreys. Poistuminen neliö ota ensimmäinen oikealle pieni katu nimeltä Tynska Ulicka. Lopussa tämän pienen tien käänny vasemmalle Tynska, ja jättivät heti läpi holvikäytävä, joka on sininen numero 6. Älä ota holvikäytävä oikealla puolella. Jatka eteenpäin tällä kadulla noin 100 metriä. Hostel Tyn on vasemmalla puolella.


Vuodesta päärautatieasema (Hlavni NIadrazi):

Vältä taksit seisoo aseman edestä. Ota punainen viiva metrolla Hlavni Nadrazi ja Muzeum, vain yhden pysäkin. Siirtyä vihreä linja ja vie se Starometska, kahden pysäkin. Poistu Starometska ja seuraa ohjeita: From Starometska yläpuolella.

Ruzynen lentokentältä:

Bussilla 119 Devijka. Poistu bussi ja mennä Devijka metroasema. Ota vihreä linja Starometska. Seuraa: Vuodesta Starometska ohjeet yllä.


Rautatieasemalta Holesovicen:

Vältä taksit seisoo aseman edestä. Ota punainen viiva metro Florencin kahden pysäkin. Vaihda keltainen viiva ja ottaa sen 1 stop Namesti Republiky. Seuraa: Vuodesta Namesti Republiky edellä.