X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Villa Zorana

Domovinskog rata 20, Hvar, Kroatia

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 90%Rahanarvoinen
  • 97%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 90%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen katamaraani (pieni lautta): Kun poistut katamaraani saatte oikealle ja seuraa rantaa pitkin kävellen. Kun näet Pebble Beach, joka on aivan luostari, näet 8 vaiheet, jotka johtavat ylöspäin. Vasemmalle portaita näet ravintola Đorđota Vartal (George Garden). Jatkat suunnata ylöspäin, kunnes osut pääkadun Domovinskog rata, jossa näet talomme oikealla puolella. On iso merkki vuokrata skootterin. Se on meidän talo. On kolmio pysäkki, että näet sekä vahvistaa sijaintimme.

Tässä on ohjeet, jos olet tulossa autolla satamasta Stari Grad tai Sucuraj:
Kun poistut lautta vain seuraa kylttejä kaupungin Hvarin. Kun saavut Hvarin kaupunkiin sinun täytyy mennä vasemmalle ensimmäinen iso risteys. Älä mene oikein keskustassa, mene vasemmalle huoltoasema. Jälkeen 200m on toinen risteys. Tuohon tienhaara näet paljon skoottereita vuokrataan. Se on meidän talo.

Jos tarvitset lisätietoja suuntaan tai tarvitset poimia vain soita tai lähetä meille sähköpostia.
Nouto bussiasemalta Hvarin kaupunkiin on ilmainen. Nouto satamasta ei ole mahdollista, koska se ei ole ajo sallittu satama paitsi taksilla.
Jos haluat meidän noutaa sinut satamasta Stari Grad (joka on kaupunki 17 km päässä Hvarin kaupungin) hinta on 200kn. Taksi veloittaa sinua 250kn ja 350kn.
Jos haluat meidän noutaa sinut satama Jelsa (kaupunki 30 km päässä Hvarin kaupungin) hinta on 300KN. Taksi veloittaa sinua 400kn ja 450kn.
Hinta on reikä auton jopa 4 henkilöä.

Osoite: Domovinskog rata 20
JOS olet tarkkailun jälkeen 19:00 OTA YHTEYTTÄ USA.