X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hostel Zeus

27 Sofokleous St, Ateena, Kreikka

Kartta ja saapumisohjeet


68%Arvosana

  • 71%Rahanarvoinen
  • 68%Turvallisuus
  • 84%Sijainti
  • 74%Henkilöstö
  • 61%Ilmapiiri
  • 59%Siisteys
  • 63%Palvelut

Kääntäjä: Google 5 minuutin kävelymatkan päässä Monastirakin ja Akropolis.

Rautatieasemalta: - noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Peloponnesoksen rautatieasemalta - saalis metrolla (Larissa Metro Station) on punainen viiva Agios Dimitrios suuntaan ja jää pois Syntagma. Syntagma metrolla Monastirakin ja päässä Monastirakin mennä Athinas Street ja sen jälkeen 5 minuutin kävelymatkan käännytään vasemmalle Sofokleous Street ja ne jatkuvat mitään. 27, joka on hostellissa.

Jos metro ei ole käynnissä voit kävellä Monastirakin metroaseman päässä Syntagma alas Ermoun. Tai voit ottaa taksin 3-5 Max.

Lentokentältä - päästä lentokentälle metroasemalle ja sitten saada pois Monastirakin. Sitten kävellä koko Athinas 5 minuuttia kadulla ja tulet katu nimeltä Sofokleous. Käänny vasemmalle, ja näet "Zeus" merkki 20 metriä edessä.

Jos metro ei ole käynnissä voit kävellä Monastirakin metroaseman päässä Syntagma alas Ermoun. Tai voit ottaa taksin 3-5 Max.

TAI

Voisit ottaa bussin X95 Syntagma Sq. Syntagma metrolla Monastirakin ja päässä Monastirakin mennä Athinas Street ja sen jälkeen 5 minuutin kävelymatkan käännytään vasemmalle Sofokleous Street ja ne jatkuvat mitään. 27 missä hostelli on.

Pireaus - metrolla Monastiraki.and päässä Monastirakin mennä Athinas Street ja sen jälkeen 5 minuutin kävelymatkan käännytään vasemmalle Sofokleous kadulla ja ne jatkuvat mitään. 27 missä hostelli on.

Syntagma Sq. metrolla Monastirakin ja päässä Monastirakin mennä Athinas Street ja sen jälkeen 5 minuutin kävelymatkan käännytään vasemmalle Sofokleous Street ja ne jatkuvat mitään. 27 missä hostelli on.

Metro liput maksaa noin. 1.50 tai voit ostaa 24 tunnin lippu, joka maksaa noin 4 ja sitä voidaan käyttää matkoja lentokentältä ja kaupungin bussit. Metrolipun lentokentältä Ateenan maksaa noin 8. Ja bussilipun 5.