X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hostelle - Female Only Hostel

Frankemaheerd 2, Amsterdam, Hollanti

Kartta ja saapumisohjeet


83%Arvosana

  • 81%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 70%Sijainti
  • 85%Henkilöstö
  • 82%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 87%Palvelut

Kääntäjä: Google Parhaan suuntiin vierailla www.hostelle.com Se on kuvia mukana niin löytää meille on helppoa.
ÄLÄ KÄYTÄ MAP tarjoaa Google

Helpoin, nopein ja halvin tapa on matkustaa metrolla mitä kutsutaan metro hollanniksi. Metro järjestelmä Amsterdamissa toimii OV-sirukortti. Vuonna koneissa voit ostaa yksi tapa OV-sirukortti, joka maksaa 2,80 (voimassa yhden tunnin ajan). Koska kyydin Hostelle maksaa vain 2,80 se on halvempaa saada päivälippu 7,50. Tämä lippu on voimassa linja, raitiovaunu ja metro / metro. Voit käyttää sitä rajattomasti 24 tunnin kuluessa. Kaikki metron, bussit ja junat pysähtyvät Amsterdamin Bijlmer Arena Station.

Päästä hostellissa seuraa näitä ohjeita:
Asemalta Bijlmer ArenA Käänny vieressä Starbucks. Mene suoraan eteenpäin yli iso neliö (neliö ympäröi iso building).

Vain mennä suoraan eteenpäin kunnes olet törmännyt toiseen ruutuun. Tien vasemmalla puolella näet supermarket nimeltään Lidl. Käänny vasemmalle siellä.

Kun kääntyi vasemmalle näet maantieajossa ennen (maasilta / ylikulkusilta). Kävele alle maasilta. Voit myös siirtää kirjasto (nimeltään OBA) oikealla.

Kun olet suorittanut kirjaston näet iso keltainen kyltti, jossa lukee Frankemaheerd 2 jossa nuoli osoittaa oikealle. Tämä on Frankemaheerd / Zomixed rakennus ja voit kirjoittaa sen. Vastaanotosta mainita, että olet vieraana Hostelle. Olemme sijaitsee neljännessä kerroksessa.