X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hotel 22 Marzo Milan

P.zza S. M. del Suffragio, 3, Milano, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 88%Rahanarvoinen
  • 82%Turvallisuus
  • 82%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 78%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 85%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen Central Station,
Ostaa lipun matkustaa Milanossa kioski tai Lippuautomaatti (liikkumiseen metro / raitiovaunu / bussi). Valitse 24h lippu Eu 4,50 tai 48h lipun Eu7.50 tai menolipun (voimassa 90mins) ja Eu1.50. Muista vahvistaa lippusi teidän liikenteen. voit ottaa bussi numero 60, se pysähtyy hotellin edessä, löydät tämän paikallisia linja "muut" puolella Keski Station.12 minuutin matka-aika. Pysäkin nimi on S.Maria del Suffragio. Nimet ovat päällekkäin bussipysäkki allekirjoittaa. Myös näytön sisällä bussi, joka näyttää jokaisen luukun reitin varrella. Hotelli sijaitsee vieressä pieni puisto (Piazza), kun edessä puistoon bussipysäkki Hotel 22 Marzo on oikealla. Sen takana bulding.
FROM P.GARIBALDI STATION
Metrolla asemalta (ota M2). Suunta Cologno Nord tai Gessate jää pois Central Station ja seuraa ylläolevia ohjeita. (Osta lippu täällä käytettäväksi Milan)

Päässä Linaten lentokentältä voit ottaa bussi numero 73, se pysähtyy hotellin edessä, 5 minuuttia. Pysäkin nimi on 22marzo-S.Maria del Suffragio.
Milanon Malpensan lentokentältä sinulla on 2 mahdollisuudet. 1) voit ottaa shuttle kunnes Central Station, 70 minuuttia, niin voit ottaa bussi numero 60, se pysähtyy hotellin edessä, 15 minuuttia. Pysäkin nimi on "S.Maria del Suffragio". 2) voit ottaa junan Malpensa Express ", (voit ostaa lipun ennen lähtöä passi (exit) alueella. Tai voit ostaa lipun lämpiössä terminaali, josta löydät monia muita liikennevirastoa. Etsi lipun myyvästä Malpensa ilmaista "se saapuu CADORNA STATION, 35 minuuttia, sitten otat raitiovaunu 27 se pysähtyy hotellin edessä, 15 minuuttia. pysäkin nimi on" S.Maria del Suffragio ".
Päässä Orio al Serio-lentokentältä voit ottaa shuttle kunnes Central Station, 45 minuuttia, niin voit ottaa bussi numero 60, se pysähtyy hotellin edessä, 12 minuuttia. Pysäkin nimi on 22marzo-S.Maria del Suffragio.


Autolla hotelli on saavutettavissa lähellä valtatie A4 Tangenziale EST-suunnassa LINATE, exit: Forlanini,
mennä suoraan Via Forlanini, sitten aina suoraan Via Corsica - C.so XXII Marco kunnes Piazza S. Maria del Suffragio, täällä olet saapunut hotelliin.