X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hotel 22 Marzo Milan

P.zza S. M. del Suffragio, 3, Milano, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 84%Sijainti
  • 98%Henkilöstö
  • 89%Ilmapiiri
  • 91%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Päässä päärautatieasemalta,
Ostaa lippu matkustaa Milanossa kioski tai lippuautomaatti (liikkumiseen metro / raitiovaunu / bussi). Valitse 24h lippu Eu 4,50 tai 48h lipun Eu7.50 tai menolipun (voimassa 90mins) ja Eu1.50. Muista vahvistaa lippusi teidän liikenteen. voit ottaa bussi numero 60, se pysähtyy hotellin edessä, löydät tämän paikallisia linja "muut" puolen Keski Station.12 minuutin matka-aika. Bussipysäkki nimi on S. Maria del Suffragio. Nimet ovat päällekkäin bussipysäkki allekirjoittaa. Myös näytön sisällä bussi, joka näyttää jokaisen lopettaa reitin varrella. Hotelli sijaitsee lähellä pieni puisto (piazza) kun edessä puiston bussipysäkiltä Hotel 22 Marzo on oikealla. Sen takana bulding.
FROM P.GARIBALDI STATION
Metrolla asemalta (ota M2) .Direction Cologno Nord tai Gessate jää pois Central Station ja noudata ylläolevia ohjeita. (Osto lippu täällä käytettäväksi Milano)

Linaten lentoaseman voit ottaa bussi numero 73, se pysähtyy hotellin edessä, 5 minuuttia. Bussipysäkki nimi on 22marzo-S. Maria del Suffragio.
Malpensan lentokentältä sinulla on 2 mahdollisuudet. 1) voit ottaa shuttle kunnes päärautatieasemalta, 70 minuuttia, niin voit ottaa bussi numero 60, se pysähtyy hotellin edessä, 15 minuuttia. Bussipysäkki nimi on "S. Maria del Suffragio". 2) voit ottaa junan Malpensa Express ", (voit ostaa lipun ennen lähtöä passi (exit) alueella. Tai voit ostaa lipun lämpiössä terminaali, josta löydät monia muita liikenteen toimisto. Katso lippujen myyvästä" Malpensa Express "se saapuu Cadorna Station, 35 minuuttia, sitten otat raitiovaunu 27 sitä pysähtyy hotellin edessä, 15 minuuttia. Bussipysäkki nimi on" S. Maria del Suffragio ".
Orio al Serion lentokentältä voit ottaa shuttle kunnes päärautatieasemalta, 45 minuuttia, niin voit ottaa bussi numero 60, se pysähtyy hotellin edessä, 12 minuuttia. Bussipysäkki nimi on 22marzo-S. Maria del Suffragio.


Autolla hotelli on saavutettavissa läheisyydessä valtatie A4 tangenziale Estlink OHJAUS LINATE, exit: Forlanini,
mennä suoraan Via Forlanini, sitten aina suoraan Via Corsica - C.so XXII Marzo kunnes Piazza S. Maria del Suffragio, täällä olet saapunut hotelliin.