X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Hotel Texas

Via Firenze, 47, Rooma, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


82%Arvosana

  • 76%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 88%Henkilöstö
  • 76%Ilmapiiri
  • 88%Siisteys
  • 60%Palvelut

Kääntäjä: Google HOTEL Texas on 23 elegantit huoneet.
Hotellin TEXAS se on lähellä COLOSSEO, ESPANJA aukio, Trevin suihkulähde ja hotellien TEXAS henkilökunnalle täytyy teidän disposition maksuttoman kaupungin kartan Rooma
Hotel Texas 7hills sijaitsee lähellä Repubblica-aukiolta ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä Via Nazionale sydämessä kauppakeskuksen.
Miten päästä hotellista

Autolla:
Missään nimessä Grande Raccordo Anulare, pääsee kaikki moottoritiet, seuraa merkintöjen Roma Centro. . Monilla kaupungin keskusta ovat myös tavoitettavissa metrolinja A. Lähin pysäkki on Repubblica.

Junalla:
Hotelli sijaitsee 1 km päässä Terminin asemalta. Poistu Termini Station läpi keskihalli, Piazza CINQUECENTO. Kun olet siellä kävellä koko PIAZZA CINQUECENTO ja ottaa VIALE Luigi Einaudi kadulla, kunnes saat Piazza della REPUBLICA. Kun tulet Piazza della Republica, poikki Piazza vasemmalla löydät katu nimeltä Via Nazionale. Ota se ja kävele sen 2 korttelin, siellä te saatte fiind VIA FIRENZE, kadulla, jossa Texas Hotel sijaitsee (Via Firenze N 47). Käänny oikealle Via Firenze puoli korttelin päässä youll voi alkaa nauttia palveluistamme.

Lentokoneella:
Alkaen Fiumincino Airport:
Hotel Texas tarjoaa 24 tunnin poimia palvelua / Leonardo Da Vincin kansainvälinen lentokenttä, joka tunnetaan paremmin nimellä Fiumincino. Lähetä meille nimi lentoyhtiöön ja lennon numero sekä saapumisaika ja me järjestämme oman kuljetuksen kustannukset 45.

Jos haluat joukkoliikennettä, voit ottaa Leonardo Express-junalla (noin 9,50 per henkilö), joka vie sinut Terminin rautatieasemalle. Kerran Termini yllä olevien ohjeiden mukaisesti.


Ciampinon lentokenttä:
Ciampinon lentokentälle, joka on Rooman toiseksi lentokenttää ja jossa monet Euroopan lennot saapuvat, voit käyttää Hotel Texas hakupalvelu (ks. tiedot edellä), tai bussilla Anagnina. Anagninan joudut vaihtaa Underground, Linea suuntaan Battistini. Jää pois Piazza della Repubblica ja seurata suuntaan yllä.Jos tarvitset lisätietoja, ota meihin yhteyttä.