X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen IchiEnSou

4-2 Komatsu-Chou SijoSagaru 4 Choume YamatoOojiDou, Kioto, Japani

Kartta ja saapumisohjeet


95%Arvosana

  • 97%Rahanarvoinen
  • 87%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 97%Ilmapiiri
  • 95%Siisteys
  • 89%Palvelut

Kääntäjä: Google Taksilla:
Suosittelemme MK taksin palvelua ja kustannuksia. Kysy kuljettaja antaa meille soittaa sijainti IchiEnSou. He saattavat sinut väärään paikkaan toisin.

Junalla:
Ota JR Nara linjan junalla Tofukuji, ensimmäinen pysäkki Kiotosta asemalta. Siirto Keihan rivi Tofukuji ja junalla rajoittuu varten Demachiyanagissa. Jää pois Gion Shijo ja kävellä ulos exit # 6. Rakennukseen tuli juuri ulos on Minamiza teatteria.

Päästä majatalo alkaen Minamiza teatteri, kävellä korttelin itään (oikealle kun tulet ulos exit # 6) (kävelymatkan päässä joen kartalla) pitkin Shijon katu (pääkatu) ja käänny oikealle ensimmäisissä liikennevaloissa. Kävele etelään korttelin (30 metriä) päässä liikennevaloissa, näet kapea katu (ensimmäinen katu Shijo kadulla, noin 3 metriä leveä) tien vasemmalla puolella. Kävelen kadulla 15 metrin päässä takana ja näet pieni merkki, IchiEnSou, pala puuta mustalla portin majatalo tien vasemmalla puolella. Ole hyvä kävellä kulkukanavaan ja löydät itsesi lopulta saapuu guesthouse!

Bussilla:
Bussilla # 4 tai # 17 ja # 205 A2-alustan Kioton asemalta ja jää pois Shijon Kawaramachin. Kävele takaisin noin 15m tärkein risteyksessä kahden vilkkaasti liikennöityjen teiden, Shijon ja Kawaramachin. Risteyksestä, kävelevät Kamo joki pitkin Shijon kadun ja sillan jälkeen, näet teatterin yli liikennevalot. Suuntiin IchiEnSou Guesthouse alkaen teatteri (Minamiza Theater) näkyvät yllä.


Jos oli vaikea päästä majatalo, antakaa meille soittaa yleiseen puhelinverkkoon teatterin ulkopuolella. Koska se kestää vain 2 minuuttia meidän mennä ja tavata sinut teatterin majatalo, olemme enemmän kuin mielellään niin. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.