X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Ideal Youth Hostel

C/Unio No. 12, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


82%Arvosana

  • 83%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 97%Sijainti
  • 84%Henkilöstö
  • 75%Ilmapiiri
  • 76%Siisteys
  • 76%Palvelut

Kääntäjä: Google Saapuvat BCN Airport:
Bussilla: Aerobus kohti Plaza Catalunya (keskellä), muuttaa tänne ja metrolla (linja 3/green linja, suunta Zona Universitria ja jää pois vain yhden pysäkin päässä Liceu;.
On Ramblas Boulevard, etsiä Mc Donalds ja Kentucky Fried Chicken, olemme kadulla vastapäätä on N10. (Matkan Ramblas Boulevard).

Gironan lentokentältä:
Ottaa bussikuljetus Barcelona North Bus Station, sieltä kävellä metroasemalta Arc de Triompf ja ottaa punainen viiva (suuntaan Hospital de Bellvitge), Catalunya pysäkki sinun täytyy muuttua vihreä linja kohti Zona Universitria ja jää pois vain yhden pysäkin päässä Liceu. On Ramblas Boulevard, etsiä Mc Donalds ja Kentucky Fried Chicken, olemme kadulla vastapäätä on N10. (Matkan Ramblas Boulevard).

Train RENFE:
Ottaa C1 paikallisjunalla kohti Plaza Catalunya (kesk.), joka kulkee 30 minuutin välein. MUUTOS Plaza Catalunya ja päästä metrolla (linja 3/green linja, suunta Zona Universitria) ja jää pois vain yhden pysäkin päässä Liceu.
On Ramblas Boulevard, etsiä Mc Donalds ja Kentucky Fried Chicken, olemme kadulla vastapäätä on N10. (Matkan Ramblas Boulevard).

Saapuvat Sants Train Station:
Metro: metrolla (linja 3/green linja, suunta Canyelles) ja GETT pois "Liceu" seis. On Ramblas Boulevard, etsiä Mc Donalds ja Kentucky Fried Chicken, olemme kadulla vastapäätä on N10. (Matkan Ramblas Boulevard).