X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Istiklal Hostel

Divanyolu cad no 70, Sultanahmet/Fatih, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


94%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 94%Henkilöstö
  • 93%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 92%Palvelut

Kääntäjä: Google Atatürkin lentokentältä
Metrolla maanpinnasta lentoaseman. Toteutettava M1 linja Zeytinburnu asemalle. Muuta tästä raitiovaunulla (T1 linja) kohti Kabataşin ja jää pois Sultanahmetin Station. Kun pois raitiovaunu pään oikealle ja kävele noin 50 metriä ylös kadulle. Olemme aivan sturbuck n kahvi ja Faros Hotel alle meidän bulding thereis Ali Usta jälkiruoka ostoksia vastaanotto terassilla meidän bulding.

Sabiha Gokcen Airport
Havataş bussiyhtiö toimii bussikuljetus Taksim. Jää pois Taksim-aukiolta. Anna metro ja mene F1 linjan Kabataşin (on vain yksi pysäkki). Poistu metro sitten raitiovaunulla Sultanahmet asemalta. Kun pois raitiovaunu pään oikealle ja kävele noin 50 metriä ylös kadulle. Olemme 3 ovea ylös McDonalds.

Voimme myös järjestää Noutopalvelu molemmille lentokentille. Lähetä meille lentosi tiedot ja kuljettaja tervehtivät sinua portilla. Hinta on 25 euroa Ataturkin lentokentältä ja 50 euron Gokcenin lentokentältä.

Vuodesta Otogar (Coach Station)
Useimmat bussiyhtiöt tarjoavat kuljetuspalvelu Otogar. Ota kuljetuksen Aksaray ja sitten raitiovaunulla (T1) kohti Kabataşin. Jää pois raitiovaunu Sultanahmet Station. Kun pois raitiovaunu pään oikealle ja kävele noin 50 metriä ylös kadulle. Olemme 3 ovea ylös McDonalds.

Päässä Sirkecin rautatieasemalta
Raitiovaunulla (T1) kohti Bağcılar. Jää pois raitiovaunu Sultanahmet Station. Kun pois raitiovaunu pään oikealle ja kävele noin 50 metriä ylös kadulle. Olemme 3 ovea ylös McDonalds.