X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen JGH Tokyo

2-11-11 Nishi-Kawaguchi,kawaguchi-shi, Saitama Prefecture, Tokio, Japani

Kartta ja saapumisohjeet


77%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 69%Turvallisuus
  • 71%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 81%Ilmapiiri
  • 73%Siisteys
  • 70%Palvelut

Kääntäjä: Google Naritan kansainvälinen lentokenttä:
Suosittelemme Keisei Tokkyu (Keisei Limited Express) Line, koska se on puoli hintaa muihin palveluihin. Lisäksi siellä ei ole liikaa aikaero koskien saapumisesta Tokioon. Hanki 1000-jeniä (noin US 8,40 dollaria) lipun lentokentällä ja vie erityinen Express Japan Rail (JR) Nippori Station. Tämä kestää noin 51 minuuttia, mutta huomaa, että viimeinen juna lähteä Narita on 22:41 pm Seuraavaksi siirtää kello Nippori JR Keihin Tohoku linja kohti Omiyan. Ostaa lipun 210-jeniä (noin US $ 1,76) euroa mennä JR Nishi-Kawaguchi Station.we tervetulleita pitkäaikainen asiakas. kiitos.

* Päivisin välillä 10:30-15:30,
"Keihin-Tohoku Line" ei pysähdy Nippori
asemalle koska sen pikahuolto aikataulu.
Sen sijaan, ota "Yamanote Line" (Vihreä juna)
laiturilla # 11 (Kohti Ikebukuron) klo Nippori ja
Siirry Tabata asemalle (2 pysäkin päässä Nippori),
sitten ottaa Keihin Tohoku Line Nishikawaguchi.

Alkaen Nishikawaguchi, ota tulostaa kartta
Lähetä, kun olet tehnyt varauksen.
Se kestää noin 6 minuuttia länteen exit.

Keski-Tokio:
Se on myös 210 jeniä (noin US $ 1,76) euroa päässä JR Uenon, Shinjuku ja Ikebukuro asemien JR linjat. Ikebukuron ja Shinjukun Asemat, ota JR Saikyo linja JR Akabane Station ja siirtää siellä JR Keihin Tohoku linja JR Nishi-Kawaguchi Station. JR Ueno Station, Keihin Tohoku linja vie sinut suoraan JR Nishi-Kawaguchi Station. Tämä on halvin kuljetus Tokion keskustassa.

Hanedan International Airport:
Ota bussi tai monorail päästä JR Shimbashi Station. Siirto JR Keihin Tohoku linja Nishi-Kawaguchi Station.

Sillä suuntiin Nishi-Kawaguchi Station meidän hostellissa, katso kartta meidän Hostel Maailman sivun.

Keski Tokio meidän hostellissa:
JR Keihin Tohoku linja on suora reitti, joka kulkee JR Nippori, Ueno, Akihabara ja Tokion asemilta. Niin, se on erittäin kätevä päästä pääkaupunkiseudulla Tokion alueella meidän hostellissa! Olemme 14 km päässä Tokion keskustassa, mutta se kestää vain noin 15-23 minuuttia junalla, eniten suoraa reittiä. Shinjuku, kaupunki joka ei koskaan nuku, mukaan lukien kuuluisa Kabuki-cho, on noin 20 minuuttia ja vain 210 jeniä (US $ 1,76) euroa pois! Ja Shibuya Station on vain yksi asema pois Shinjuku!

Niille teistä, jotka suhtautuvat epäilevästi majoittuessaan meidän hostellissa, koska se on vähän ulkopuolella Tokion keskustassa, tietäkää, että useimmat muita majoituksia sijaitsee Tokion keskustassa alueella edellyttävät siirrot päälle muita yksityisiä rautateitä tai metrolla / metrolinjaa ja todella yleensä hämmentävää ja kallista kuin kätevää! Sinun täytyy ostaa useita lippuja, kävellä asemat matkan päässä, ja odottaa siirtyvät muihin juniin / metroissa, joten se vie enemmän aikaa ja rahaa. Toisaalta, meidän JR Nishi-Kawaguchi Station on suora linja Tokion keskustassa (JR Keihin Tohoku linja), joka vaatii tällaista hämmentävää siirrot ja rahan tuhlausta!

Akabane Station on 3 minuutin junamatkan päässä (n. 3 km) ja on suosikki paikka vierailijoille ja paikallisten keskuudessa. Akabane on edullisia ravintoloita ja kauppoja runsaasti paikkoja nauttia japanilaisen keittiön, kuten sushi, Yakitori, Shabu Shabu, okonomiyaki, taiyaki, takoyaki, oshiruko, Oden, ja enemmän! Akachochin Alueella on monia edullisia pubeja, baareja ja izakayas täydellinen niille, jotka haluavat rentoutua pitkän päivän matka. Nishi-Kawaguchi Station on myös hyvin samankaltainen Akabane ja monet japanilaiset paikalliset tulevat tänne nauttimaan juomaa ja purtavaa töiden jälkeen. Välillä Akabane ja Nishi-Kawaguchi on iso Arakawa joen golfkenttiä molemmin puolin.

Nishi-Nippori ja Sugamo asemilla on monia perinteisiä ja kuuluisa japanilainen temppeleitä ja pyhäkköjä, aivan kuten Kioto. Se kestää alle 20 minuutin päässä Nishi-Kawaguchi asemalle!

Ostoksilla Ueno ja Okachimachi on muutaman minuutin junamatkan päässä. Japanin paikalliset tietävät, että nämä ovat paikkoja mennä halvalla ja hyvin valmistettuja tavaroita. Ameyayoko-cho on kiireinen joka päivä, koska se tarjoaa monia vähittäis-ja tukkukaupan myymälöissä täydellinen fiksu shopper.

Seuraava asemalta Okachimachi on Akihabara, koti Electric Town. Voit löytää tyylikkäin ja parhaiten ajan tasalla sähköisen tavaroitasi täällä! Akihabara on myös monia japanilainen anime myymälää ja äskettäin suosittu "Maido-kissa" (tai puku kahvilat), jossa tarjoilijat, jotka palvelevat olet pukeutunut söpö anime ja piika asuja.

Myös lähellä: Shinjuku (Kabuki-cho, Shinjuku Gyo-En Park); Yoyogi (Yoyogi Park, Olympic Stadionit); Harajuku (fashion keskustassa!, Meiji ja Yasukunin Pyhätöt); Shibuya (Shibuya Centerin Gai, nuorten muoti kaupunki); Aoyama (Aoyama-dori, kuuluisia putiikkeja ja tuotenimeä tavarat); Sanguu-Bashi (Geihin-Kan, jossa ulkomaiset pääministerit ja presidentit ovat pysyneet); Ebisu (olut puutarhoissa ja korkeatasoista viihdettä kaupunki, mukaan lukien kuuluisa korkea kerrostalo hotellit); Roppongi (kuten tiedätte, suosikki ulkomaalaisille); Azabu-Juban (shoppailukaupunki); Tokyo Tower (kaikki edellä mainitut paikat ovat noin kilometrin päässä ja kävelymatkan päässä toisistaan!); myös, Odaiba, Kamakura, Nikko ja paljon muuta!

Otamme mielellämme antaa ohjeet mihin tahansa paikkaan voit mennä Tokion alueella!