X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen JV's Hostel

Ln.101, Tonghua St., Taipei, Taiwan

Kartta ja saapumisohjeet


92%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 94%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 91%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Suuntiin:
Koska olemme sijaitsee vieressä yön markkinoilla (erittäin kätevä, mutta luultavasti olla hämmentävää ensimmäistä kertaa tänne) joten älä seuraa vain osoite - seuraa vain alla olevia ohjeita! He auttavat sinua löytämään perille helposti.

Tässä on meidän osoite kiinaksi, joten jos voisit, ota tulostaa sen, jos sinun täytyy kysyä paikallisia ihmisiä löytämään sijainti:台北市通化街39巷50弄57號2樓(從通化街101巷巷口走進來1分鐘,我們就在刺青店樓上)

** By Metro: Hostellimme on 5 minuutin kävelymatkan päässä Xinyi Anhe metroasema (punainen viiva) ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Liuzhangli metroasemalta (ruskea viiva).
Alkaen XINYIANHE metroaseman päästä pois XinYi Anhe metroasema Exit # 4, käänny oikealle risteyksessä Xinyi Rd. ja Tonghua St., ja kävele Tonghua St. Kun näet tässä kulmassa (COMEBUY kahvila & Far kännykkää), tämä
on Line 101 Tonghua St., käänny vasemmalle sitä. Kävele Line 101 noin 1 minuutti, näet Tattoo Shop pohjakerroksessa, olemme top. Paina summeri vieressä hopea ovi vasemmalla.
Alkaen Liuzhangli MRT-asemalta, rajat pyöreän noin risteys Leli Rd. Kun olet aloittanut kävely Leli Rd., Käänny oikealle on Tonghua Street.
Kävele Tonghua St. kunnes tulet Tonghuan St. Lane 101 (On Tule Osta tee ostoksia Tonghua St. Lane 101 kulma), ja käänny oikealle. Olemme ensimmäinen rakennus vasemmalla jälkeen ensimmäisessä risteyksessä. Ensimmäisessä kerroksessa on tatuointisalonki. Kun saavut, paina summeri ja me ilmoitamme sinulle sisään

** Airbusin nro 1960: Taoyuan Airport, ottaa Airbus nro 2060 (NT145 per henkilö) Far Eastern Plaza Hotel (远东 饭店).
Kun olet pudonnut pois Far Eastern Plaza Hotel, voit olla Sec. 2, Dunhua S. Rd. Ajosuuntaan ja teidän takaisin hotellille, käänny oikealle ja kävele noin kaksi minuuttia Dunhua S. Rd.
Ohitettuaan parkkipaikalla oikealla, käänny oikealle ensimmäisestä risteyksestä. Kun käännytään oikealle, näet 21st Century merkki. Jatka kävely jälkeenkin jalkakäytävä loppuu.
Jälkeen kävely kahden viime liikennevaloristeyksiä, 3rd Liikennevalo risteys on Family Mart lähikauppa vasemmalla. Käänny vasemmalle Tonghua Street.
Käänny oikealle Tonghuan St. Lane 101 (On Tule Osta tee ostoksia Tonghua St. Lane 101 kulma). Kun ensimmäinen risteys, olemme ensimmäinen rakennus vasemmalla, oikealla yläpuolella tatuointisalonki ensimmäisessä kerroksessa. Kun saavut, paina summeri, ja me voit tuumaa (Tonghuan St. Lane 101 on ennen Linjiang St. (yö markkinoilla street), joten jos olet läpäissyt Linjiang St., olet mennyt liian pitkälle.)

** Taksilla: Pyydä kuljettaja pudottaa sinut kulmassa Tonghuan St. Lane 101 (通化街 101 巷 巷口). On Tule Osta tee ostoksia Tonghua St. Lane 101 nurkkaan. Kävele Tonghua St. Lane 101; olemme ensimmäinen rakennus vasemmalla jälkeen ensimmäisessä risteyksessä. Ensimmäisessä kerroksessa on tatuointisalonki. Kun saavut, paina summeri ja me ilmoitamme sinulle sisään (From Taoyuan Airport Taipei keskustaan ​​maksaa NT1300 taksilla)