X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Jazz Hostel & Apartments

Preernova Cesta 68, Bled, Slovenia

Kartta ja saapumisohjeet


98%Arvosana

  • 97%Rahanarvoinen
  • 97%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 95%Ilmapiiri
  • 99%Siisteys
  • 100%Palvelut

Kääntäjä: Google Linja-autoasema BLED
Linja-autoasema Bled sijaitsee 500 metrin päässä JAZZ Hostel & Apartments. Kävely meille se vie noin viisi minuuttia. Koska olet bussiasemalta mennä kadun ja alkaa kävellä ylämäkeen (vas. päässä linja-autoasemalta, sinun täytyy kulkea ravintola Planinc). Matkalla pitäisi kulkea kultakauppa. Kun siirtyä tulet hostellissa ja pub 1004. Lopussa, että rakennuksen käännyt hieman oikealle ja siirtyä eteenpäin ylämäkeen. Klo mäen on tienhaarassa, josta käännyt vasemmalle. Kadun toisella puolella näet supermarket. Kun käännyt vasemmalle, katu on hieman kapea (varo, koska liikenne). Pian niin näet kääntyä vasemmalle kanssa tienhaarassa. Siellä käännytään oikealle ja sitten heti vasemmalle. Sinun pitäisi käydä läpi kaksi keltaista rakennuksia ja niiden takana rakennuksia on ensinnäkin Jazz baari ja vieressä on Jazz Hostel ja huoneistoja.

RAUTATIEASEMALTA BLED Jezeron
Rautatieasemalta Bled-jezero sijaitsee aivan järven yläpuolella, 2 km päässä JAZZ Hostel & Apartments. Valitettavasti ei ole olemassa nurin asemalle joten ainoa vaihtoehto on kävellä tai soittaa taksin. Kävely meille, se vie noin puoli tuntia. Jos seisot edessä rautatieasemalta, katsomalla tavalla järvelle, kannattaa kääntyä vasemmalle ja siirtyä sillä kadulla. Olet siirtymässä koko ajan suorana päätien. Ensinnäkin katu on puiden ympäröimänä, niin on käännytään oikealle, sitten vasemmalle puolestaan ​​ja sitten siirtyä suoraan. Pian ohitat ravintola Mangart on tienhaarassa siellä käännytään oikealle. Voit siirtyä suoraan jälkeen päätietä kunnes tulet George Best baarissa. Risteyksessä edessä George Paras baari, käännyt vasemmalle, siirry suoraan (vähän ylämäkeen), ja mäen käännyt vasemmalle. Edessäsi näet Jazz Hostel & Apartments.

JUNA STATON Lesce BLED
Rautatieasemalta Lesce / Bled sijaitsee 7 kilometrin päässä Jazz Hostel & Apartments. Helpoin vaihtoehto on, että otat bussilla. Linja-autoasema on samassa paikassa kuin rautatieasemaa, kadun toisella puolella. Kun olet linja-autoasema, on aikataulu linja - etsi Bled. Bussi ajaa siellä hyvin usein niin ei ole hätää. Mene pois pysäkillä tärkein Bled asema (jos lasketaan kuinka monta kertaa bussipysäkkejä, sinun pitäisi saada alas toisen kerran). Koska olet bussiasemalta mennä kadun ja alkaa kävellä ylämäkeen (vas. päässä linja-autoasemalta, sinun täytyy kulkea ravintola Planinc). Matkalla pitäisi kulkea kultakauppa. Kun siirtyä tulet hostellissa ja pub 1004. Lopussa, että rakennuksen käännyt hieman oikealle ja siirtyä eteenpäin ylämäkeen. Klo mäen on tienhaarassa, josta käännyt vasemmalle. Kadun toisella puolella näet supermarket. Kun käännyt vasemmalle, katu on hieman kapea (varo, koska liikenne). Pian niin näet kääntyä vasemmalle kanssa tienhaarassa. Siellä käännytään oikealle ja sitten heti vasemmalle. Sinun pitäisi käydä läpi kaksi keltaista rakennuksia ja niiden takana rakennuksia on ensinnäkin Jazz baari ja vieressä on Jazz Hostel ja huoneistoja.