X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Journeys King's Cross Hostel

54-58 Caledonian Road, Kings Cross, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


74%Arvosana

  • 71%Rahanarvoinen
  • 76%Turvallisuus
  • 89%Sijainti
  • 83%Henkilöstö
  • 67%Ilmapiiri
  • 68%Siisteys
  • 65%Palvelut

Päässä Kings Cross St. PANCRAS autoasemalta ja rautatieasemalta:

Lähin Tube / Underground / metroasemalta matkoihin Kings Cross Hostel Kings Cross St. PANCRAS. Sieltä olemme noin 3 minuutin kävelymatkan päässä. On PALJON poistuu asemalta, mutta kun olet kävellyt ulkopuolella varmista, että Euston Road on edessäsi ja että Kings Cross & St. Pancrasin asemat ovat takanasi ja kaikki sinun tarvitsee vain kääntää vasemmalle ja kävele alas Euston Road.

Euston Road Käänny Pentonville Road. Kävellä tämän kadun ja ensimmäinen kadun vasemmalla puolella on Caledonian tien. Olemme noin 100 metrin matkan tien oikealla puolella.

Päässä Heathrow'n lentokentältä:

Ota Piccadilly Line (Dark Blue) aina Kings Cross St. Pancrasin asemalta ja seuraa ohjeita yllä.

Gatwickin lentokentälle:

First Capital Connect junat vie sinut suoraan St Pancrasin asemalle ja seuraa sitten yllä olevia ohjeita.

Päässä Stanstedin lentokentältä:

Bussilla - Terravision busseilla pääsee Liverpool St. Station ja sieltä siirtää Underground ja ottaa Metropolitan Line (Tummanpunainen), Circle Line (keltainen) tai Hammersmith ja City Line (Pink) WESTBOUND Kings Cross St Pancrasin Metron asemalle ja seuraa ohjeita yllä.

Junalla - Stansted Express vie sinut Tottenham Hale asemalle ja sieltä ottaa Victoria Line (vaaleansininen) SOUTHBOUND Kings Cross St Pancrasin asemalta ja seuraa ohjeita yllä.

Päässä Lutonin lentokentältä:

Bussilla - Easybus tai vihreän linjan valmentajat vie Baker St metroasemalta ja sieltä voit ottaa Metropolitan Line (Tummanpunainen), Circle Line (keltainen) tai Hammersmith ja City Line (Pink) EASTBOUND Kings Cross St Pancrasin Underground asemalle ja seuraa ohjeita yllä.

Junalla - Sinun tulee ottaa ilmainen bussikuljetus Lutonin lentokentän juna-aseman ja sieltä Luton Express vie sinut Paddingtonin asemalta. Päässä Paddingtonin asemalta ottaa Hammersmith ja City Line (Pink) WESTBOUND Kings Cross St Pancrasin asemalta ja seuraa ohjeita yllä.