X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Journeys King's Cross Hostel

54-58 Caledonian Road, Kings Cross, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


67%Arvosana

  • 64%Rahanarvoinen
  • 65%Turvallisuus
  • 88%Sijainti
  • 74%Henkilöstö
  • 63%Ilmapiiri
  • 54%Siisteys
  • 59%Palvelut

Kääntäjä: Google Päässä Kings Cross St. PANCRAS autoasemalta ja rautatieasemalta:

Lähin Tube / Underground / metroasemalta matkoihin Kings Cross Hostel Kings Cross St. PANCRAS. Sieltä olemme noin 3 minuutin kävelymatkan päässä. On PALJON poistuu asemalta, mutta kun olet kävellyt ulkopuolella varmista, että Euston Road on edessäsi ja että Kings Crossin ja St. Pancrasin asemat ovat takana ja kaikki sinun tarvitsee vain käänny vasemmalle ja kävele alas Euston Road.

Euston Road Käänny Pentonville Road. Kävele alas tämä katu ja ensimmäinen kadun vasemmalla puolella on Caledonian tie. Olemme noin 100 metrin matkan tien oikealla puolella.

Päässä Heathrow'n lentokentältä:

Ota Piccadilly Line (Dark Blue) aina Kings Cross St. Pancrasin asemalta ja seuraa ohjeita yllä.

Gatwickin lentokentälle:

First Capital Connect junat vie sinut suoraan St Pancrasin asemalta ja noudata sitten edellä.

Päässä Stanstedin lentokentältä:

Bussilla - Terravision Bussit kuljettavat Liverpool St. Station ja sieltä siirtää Underground ja ottaa Metropolitan Line (Tummanpunainen), Circle Line (keltainen) tai Hammersmith ja City Line (Pink) WESTBOUND Kings Cross St Pancrasin Metron asema ja seuraa ohjeita yllä.

Junalla - Stansted Express vie sinut Tottenham Hale asemalle ja sieltä ottaa Victoria Line (vaaleansininen) SOUTHBOUND Kings Cross St Pancrasin asemalta ja seuraa ohjeita yllä.

Päässä Lutonin lentokentältä:

Bussilla - Easybus tai Green Line valmentajat vie Baker St metroasemalta ja sieltä voit ottaa Metropolitan Line (Tummanpunainen), Circle Line (keltainen) tai Hammersmith ja City Line (Pink) EASTBOUND Kings Cross St Pancrasin Underground asemalle ja seuraa ohjeita yllä.

Junalla - Sinun täytyy ottaa ilmainen bussikuljetus Luton lentokentän juna-aseman ja sieltä Luton Express vie sinut Paddingtonin asemalta. Paddingtonin asemalta ottaa Hammersmith ja City Line (Pink) WESTBOUND Kings Cross St Pancrasin asemalta ja seuraa ohjeita yllä.