X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Juliette House BB

Vicolo dietro S. Andrea 1, Verona, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


83%Arvosana

  • 81%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 83%Henkilöstö
  • 79%Ilmapiiri
  • 84%Siisteys
  • 74%Palvelut

Kääntäjä: Google Travel Information

Lentäen:

Saavu Veronan Valerio Catullo Airport, sitten ottaa shuttle "Aerobus", joka yhdistää lentokentän Veronan päärautatieasema "Porta Nuova". Jää pois täältä ja jatkaa ohjeita.

Junalla:

Jää pois Plaza Veronan päärautatieaseman "Porta Nuova". Täältä voit valita joko täydentää matkaa jalka (noin 30 minuutin kävelymatka), tai bussilla:

By jalka:
Siirry alas Corso Porta Nuova suuntaan Piazza Bra, Piazza Veronan Arena. Cross piazza ja jatka Via Mazzini. Lopussa katu, käänny oikealle Via Cappellolle. Huomaat Juliette House vasemmalla. Pass ja jatka pitkin katua kunnes se loppuu, jos huomaatte FNAC myymälä. Jälkeen tallentaa, tie, joka muodostaa kulma on kujan S. Andrea. Olemme edellä "Ristorante da Ugo." Et löydä iso merkki, mutta pieni plakkia teksti "B & B Juliette House." Jos sinulla on vaikeuksia löytää meidät, soita +39 392 9155000. Olemme avoinna 1-8 pm Paremman suunnittelun, antakaa meille puhelinnumerosi lukien Ulkomaantunnus sekä arvioitu saapumisaikasi.

Bussilla:
Bussilla kaupunkien linja "ATV." (He ovat vihreitä.) Voit ottaa numeron 11, 12 tai 13 alkaen jalkakäytävä, joka on keltainen. Irti kuuden pysähtyy San Fermo pysäkki. Ylittää kadun ja jatkaa pitkin Via Leoni. Kun rauniot näet iso FNAC tallentaa vasemmalle. Kadun ensimmäinen vasemmalle kaupasta on kujan S. Andrea. Olemme yläpuolella "Ristorante da Ugo." Et löydä iso merkki, mutta pieni muistolaatta, jossa on teksti "B & B Juliette House." Jos sinulla on vaikeuksia löytää meidät, soita +39 392 9155000. Olemme avoinna 1.-8p.m. Paremman suunnittelun, antakaa meille puhelinnumerosi lukien Ulkomaantunnus sekä arvioitu saapumisaikasi.

Huomaathan, että nämä kaksi yksinkertainen mutta erittäin tärkeitä seikkoja!

1) linja numeroitu 11, 12 ja 13 tullut 90, 92, 94 jälkeen 19:30, ja koko päivän loma, mutta reitit ja pysäkit säilyvät ennallaan.

2) nimet kaduilla historiallisessa keskustassa on kirjoitettu suurten marmorilevyt koteloitu seinät rakennuksia. Alussa ja lopussa kadulla, etsiä nähdä nimensä

Suosittelemme, että tulostat kartan itse ennen lähtöä kaiken varalta. Reitti on todella yksinkertainen, ja jos pysähtyä ja matkailuun liittyvät toimisto sijaitsee aseman, sinun tulee vain muutaman metrin päässä bussipysäkki Piazza rintaliivit. Täällä voit löytää ihmisiä, jotka voivat antaa sinulle ohjeita ja tietoa.