X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Juliette House BB

Vicolo dietro S. Andrea 1, Verona, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


98%Arvosana

  • 100%Rahanarvoinen
  • 100%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 96%Siisteys
  • 92%Palvelut

Kääntäjä: Google Travel Information

Lentäen:

Saavu Veronan Valerio Catullo Airport, sitten ottaa shuttle "Aerobus", joka yhdistää lentokentän Verona päärautatieasemalta "Porta Nuova". Jäädä tässä pois ja jatka ohjeiden mukaan.

Junalla:

Jää pois Plaza Verona päärautatieaseman "Porta Nuova". Täältä voit valita joko täydentää matkaa jalka (noin 30 minuutin kävelymatka), tai bussilla:

By jalka:
Mene alas Corso Porta Nuova suuntaan Piazza Bra, Piazza Veronan Arena. Rajat Piazza ja jatka Via Mazzini. Lopussa kadun, käänny oikealle Via Cappellolle. Huomaat Juliette talo vasemmalla. Siirtää se ja jatka pitkin katua, kunnes se loppuu, jos huomaatte TRONY myymälä. Jälkeen myymälä, tie, joka muodostaa kulma on kujan S. Andrea. Olemme yläpuolella "Ristorante da Ugo." Et löydä iso merkki, mutta pieni laatta, jossa on teksti "B & B Juliette House." Olemme avoinna 1-7 pm suunnittelun parantamisen, antakaa meille matkapuhelimeesi numero mukaan lukien ulkomaanliikenteen tunnuksen sekä kellonaika saapumista.

Bussilla:
Bussilla kaupunkien linja "ATV." (Ne ovat vihreitä.) Voit ottaa numeron 11, 12 tai 13 alkaen jalkakäytävä, joka on keltainen. Irti kuuden pysähtyy San Fermo pysäkki. Ylitä katu ja jatka Via Leoni. Jälkeen rauniot näet iso TRONY myymälä vasemmalla. Kadun ensimmäinen vasemmalle kaupasta on kujan S. Andrea. Olemme yläpuolella "Ristorante da Ugo." Et löydä iso merkki, mutta pieni laatta, jossa on teksti "B & B Juliette House. Olemme avoinna 1-8p.m. Suunnittelun parantamisen, lähetä meille puhelinnumerosi lukien kansainvälinen etuliite sekä kellonaika saapumista.

Huomaathan, että nämä kaksi yksinkertaista, mutta erittäin tärkeitä seikkoja!

1) bussit numeroitu 11, 12 ja 13 tulee 90, 92, 94 jälkeen 19:30, ja koko päivä lomalla, mutta reitit ja pysäkit säilyvät ennallaan.

2) nimet kaduilla historiallisessa keskustassa on kirjoitettu suurten marmorilevyt koteloitu seinät rakennuksia. Alussa ja lopussa kadun, etsiä nähdä nimensä

Suosittelemme, että tulostat kartan itse ennen lähtöä kaiken varalta. Reitti on todella yksinkertainen, ja jos pysähtyä tiedot ja matkailutoimistosta sijaitsevat asema, sinun tulee vain muutaman metrin päässä bussipysäkki Piazza rintaliivit. Täällä voit löytää ihmisiä, jotka voivat antaa sinulle ohjeita ja tietoa.