X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Kadetus Hostel

Zwierzyniecka 25/7, Krakova, Puola

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kääntäjä: Google FROM päärautatieaseman / linja-autoasema

* Voit saada meidän hostellissa helposti julkisilla liikennevälineillä. Lippu maksaa 2,60 zl ja voit ostaa sen lähes jokaisessa pitkittyä. Päästä meidän hostellissa raitiovaunulla mennä ulos rakennuksesta rautatien / linja-autoasema, pitää kävelyä jonkin aikaa ja raitiovaunupysäkki on vasemmalla.
Raitiovaunu no. 2 ja jää pois pysäkillä "Jubilat". Mene sitten ylös Zwierzyniecka kadulle. Hostelli on vasemmalla.

* Jos sää on hyvä ja sinulla ei ole liikaa matkatavarat kuljettaa voit kävellä meille, hengitys tunnelma vanhan kaupungin. Se kestää noin 15 minuuttia.
Jos päätät kävellä seuraa opasteita keskustaan. Kävele Florianska kadun torilla. Sitten mene poikki torille ja muuttua Wislna katu (nurkassa neliö). Siirry alas Wislna kadun risteykseen. Ylittää risteyksen ja mennä Zwierzyniecka kadulle. Kävellä kadulla, hostelli oikealla.


FROM "Balice" lentoasemalla
Balicen Airport:
Ystävällinen kuljetusyritys voi pick-you-up Balicen lentokentältä, tämän 24/7 palvelu joudut maksamaan 60PLN (1-4henkilöä), 90PLN (5-8people). Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain lähettää sähköpostia meidän hostellissa ja pyytää tätä palvelua myös kirjoittaa joitakin yksityiskohtia, kuten päivämäärä ja noin. aika saapumis ja määrä lentosi.
Voit myös käyttää julkisten Transportilta bussilippu maksaa 2,60 zl ja bussipysäkki on edessä lentokentän rakennuksen. Bussilla no. 192 ja jää pois pysäkillä "Cracovia". Nousevat Pilsudskiego Street käänny oikealle Straszewskiego Street ja kävellä noin 200 metriä. Käänny Zwierzyniecka Street. Kävellä kadulla, hostelli oikealla.
Myös juna kulkee Balice lentokentältä päärautatieasemalle Krakovassa, lippu maksaa 10PLN.