X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Kentish Rooms

Tolli Patisserie, 327 Kentish Town Road, London, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


83%Arvosana

  • 77%Rahanarvoinen
  • 83%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 87%Henkilöstö
  • 77%Ilmapiiri
  • 83%Siisteys
  • 83%Palvelut

Kääntäjä: Google Bussit 24, 46, 134, 214, 393, C2, N20 on alle minuutin kävelymatkan päässä ja sieltä Hampstead Heath, Pimlico, Farringdon Street, Lancaster Gate, North Finchley, Tottenham Court Road, Highgate Village, Liverpool Street, Chalk Farm , Clapton, parlamentti Hill Fields tai Victoria.

Pohjois-line, ja suosituin linja Lontoon metrossa, kulkee usein palveluja ja Kentish Town. Tulossa päässä Lontoon keskustasta, sinun täytyy ottaa Northbound High Barnet haara (toisin kuin Edgware sivukonttori) noustaessa klo Kentish Town Underground & rautatieasema.

Kentish Town West on lyhyen kävelymatkan päässä Kentish Rooms. Lähtiessään Kentish Town West, yksinkertaisesti pää alaspäin Prince of Wales Road kohti Kentish Town Road. Käänny vasemmalle Kentish Town Road ja kävele kohti Kentish Town Underground & rautatieasemalta.

Kentish Town Rautatieasema talot sekä Lontoon metro ja National Rail-linkkiä. Palvelut kulkevat usein ja päässä Kings Cross St Pancrasin, Highbury & Islington ja Canonbury.

Jos olet lähtöisin Lontoon ulkopuolelle, luultavasti saapuvat Kings Cross St Pancrasin kansainväliseltä. Yksinkertaisesti saada Underground ja pään Northbound Northern Line (High Barnet haara). Kentish Town Station on 3 pysäkin päässä.