X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Kiev Central Station

Hoholivs'ka, 25 - apt. 11, Kiev, Ukraina

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 89%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 90%Ilmapiiri
  • 96%Siisteys
  • 94%Palvelut

Kääntäjä: Google Maksaa paljon huomiota OHJEET! (Joka tapauksessa pidämme yhteyttä numeroon, jos sinulla on ongelmia +380937587468):

Airport (Borispil):

30 minuutin välein, 24 tuntia vuorokaudessa saat bussilla nro. 322, jota kutsutaan myös Skybus, joka yhdistää lentokentältä rautatieasemalle (ВОКЗАЛ - Volkzal), ja 40uah (4 euroa) ja kestää noin tunnin.

Saavumme rautatieasemalle, muista ylittämään "vanha puoli", jossa voit nähdä Mc Donalds oikeuden edessä, että sinun pitäisi löytää maanalainen käytävä, alle alustoja, joten jos näet kultakupolisen kirkko ( uusi puoli), jätä se takanasi kävelee puolella kävellä ja käänny oikealle sisäänkäynnin menee alas (liukuportaat ja portaat), joka tekee sinut kävelemään alustat

Taksi lentokentältä pitäisi maksaa noin 150-200uah, neuvotella ennen auton.

Alkaen Zhiliany Airport, löydä bussi, joka voi viedä sinut rautatieasemalle (vokzal keskus) ja seuraa ohjeita karjua. Taksilla meidän paikka ei saisi olla yli 50 UAH.

Rautatieasemalta

ON bussilinja päässä rautatieasemalta, aivan rakennuksen edessä löytää keltainen linja-autojen pysäkki, jonka numero '7 'tai '18 +7', maksaa, kun saat (hinta kirjallinen takana kuljettaja), ride on lyhyt ja sinun täytyy kiinnittää huomiota kahteen asiaan: kun bussi saavuttaa suuren Avenue muistomerkki, jossa tähti päällä ja kääntyy oikealle (ainoa oikea käännä tämä bussi tekee), laske liikennevalot kun tässä: 3 liikennevalot, kun kolmas yhden saada hänet ymmärtämään haluat saada alas.

Kävele alas tätä katua, käänny ensimmäisestä risteyksestä oikealle ja thats Hoholivs'ka Street, mene rakennuksen numero 25 ja on olemassa koodit ovesta: 247 (ensimmäinen ovi, puinen) ja 38 (toinen oikealla, metalli), kuin mennä yläkerrassa, 4 kerrosta asunnoista numero 11. HUOM että koodit TOIMI kannattaa painaa kaikki numerot samaan aikaan.

Jos haluat kävelymatkan päässä rautatieasemalta, seuraa ohjeita rautatieasemalta:

1 - Etsi ympärillä edessä rautatieasemalta ulos rakennuksesta taaksesi ja kävellä eteenpäin avenue Kominternu, ylitä silta ja käänny vasemmalle 2nd Street (Saksaganskogo, jossa liikenne on virtaa vasemmalle sekä ).

2 - Kävele loppuun asti, jos tulet iso avenue kanssa bulevardi keskellä ja voit nähdä muistomerkki, jossa tähti päälle. Yli toiselle puolelle ja pitää kävely, ylittäessään seuraavan kadun (Alesia Gonchara). Nyt olet kävely Dmitrivska Str.

3 - Kun olet ylittänyt Gonchara pidät kävely asti seuraavan kulman, jossa näet kyosks myyvät juomia ja pientä purtavaa, käänny oikealle (tämä on Vorovskoho) ja kävellä ylös mäkeä, kääntämällä toinen kadun vasemmalle, Hoholivs'ka, meidän kadulla.

4 - vain on numero 4, olemme numero 25 ja se kaikki pitäisi viedä sinut noin 15 minuuttia, olemme lähin juna-asemalle.

Koodin puinen ovi on 247, näet toinen 2 ovea, ota oikea (metalli), jossa koodi 38, muista painaa numeroita samaan aikaan.

Olemme sijaitsevat asunto # 11, soi meidän ovikello! Näet Hostelworld merkki!