X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Koh Tao Backpackers Hostel

Sairee Beach, Sairee, Koh Tao, Thaimaa

Kartta ja saapumisohjeet


66%Arvosana

  • 67%Rahanarvoinen
  • 69%Turvallisuus
  • 86%Sijainti
  • 69%Henkilöstö
  • 59%Ilmapiiri
  • 55%Siisteys
  • 54%Palvelut

Kääntäjä: Google Olemme sijaitsee keskellä vilkkain alueella saaren, Keski Sairee joten voit kävellä aika paljon kaikkea mitä tarvitset. Emme ole aivan rannan edessä, noin 2 minuutin kävelymatkan päässä.

Tämä on todella hyvä asia, vaikka sillä useimmat yöelämä Saireen perustuu pitkin rantaa, joten on asetettu takaisin rannalle on hyvä, koska se tarkoittaa, että melu ei ole ongelma, jos haluat mennä aikaisin nukkumaan aina silloin uudelleen.

Kun saavut Koh Tao suosittelemme otat taksin laiturille Sairee, tämä olisi vain maksaa 50-100 bahtia per henkilö. Koska olemme uusi jotkut taksinkuljettajat eivät tiedä, missä olemme ja niin voit kertoa heille sinut DJL Sukellus tai Silver Sands ja he luultavasti ajaa sinut suoraan ohi tai etuoven olemme samalla kadulla koska molemmat näistä. Olemme suuri valkoinen rakennus juuri ennen DJL baari / ravintola ja uima-allas.

Miten päästä Koh Tao

Useimmat ihmiset tulevat Thaimaahan lentävät Bangkok. Bangkok on kolme päävaihtoehtoa saada alas Koh Tao saarelle.


Nopein, mutta kallein reitti: Lennä Samui.


Voit pickup lennot Bangkokista suoraan alas Koh Samui noin 4000 bahtia, riippuen vuodenajasta ja aika lennon. Samuin ottaa yksi nopea lautat poikki Koh Tao Island (Lomprayahin Katamaraani tai Seatranin) - nämä maksaa noin 550 bahtia per henkilö ja kestää noin puolitoista tuntia.
Jos ostoksia saatat jopa olla mahdollisuus saada lennon suoraan oman alkuperämaasta Samui, leikkaamiseen Bangkok vähän. Voit varata lentoja internetissä suoraan Bangkok Air.


Huom. Jos haluat päästä Koh Tao samana päivänä kun saavut Samui varmistaa sinulla on lento saapuu puoltapäivää kuin viime lautalla yli Koh Tao lähtee Samui klo 13.30.

Kompromissi: Harjoittele Chumphon


Thaimaassa on suuri junaliikenteen. Lentokentältä sinun täytyy saada mittari taksin tärkein Hualamphongin rautatieasemalta kaupungissa (maksaa noin 200 bahtia). Sieltä voit saalis mukava yöjunalla alas Chumphon. Voit saada sänky ilmastoitu kuljetus alle 1000 bahtia, herääminen tuoretta määränpäähän aamulla! Alkaen Chumphon otat nopea lautta Koh Tao saarelle samana aamuna. Tämä kestää noin puolitoista tuntia ja maksaa noin 550 bahtia. Voit myös varata yhdistetty juna-ja laivalipun.
Tämä on minun ensisijainen tapa matkustaa, mutta sinulla on usein varata pari päivää eteenpäin varsinkin noin viikonloppuisin ja loma-aikoina.

Talousarvio reitti: Bussi Bangkok


Tämäkään ei ole liian huono. Lentokentältä saa mittarin taksilla Khao San Road (noin 200 bahtia). Khao San Road voit varata yhdistetty bussi-ja laivalipun suoraan Koh Tao. Tämä tulee olemaan yön yli bussilla Chumphon, sitten vene loppumatkan ja pitäisi maksaa alle 1000 bahtia kaikki tuumaa
Varo - on olemassa muutamia "hait" ympäri Khao San-alue, ulos nave turisti. Minun neuvoni olisi mennä johonkin virallisen näköinen matkatoimistojen ja varata lippusi kanssa. Mennä Lomprayahin tai Seatranin palveluja, sinun pitäisi pystyä varata yksi näistä useimmissa aineita. Nämä ovat nopeita, mukavat palvelut ja yleensä näyttää DVD-levyjä alas. Et halua päätyä saada pullollaan on mini bussilla tai "paikallinen" palvelua.


Jos olet tulossa etelästä tai saarten länsirannikolla

Voit saalis lautalla Surat Thani, tai aivan Don Sak laituri. Voit saalis joko lautalla Songserm Express yritys, joka lähtee klo 10:00 tai ottaa uuden Lomprayahin palvelu, joka on alkanut liikennöidä Surat Thani Koh Tao, tarkistaa niiden verkkosivuilla aikataulut tästä, http://www.lomprayah com / Surat / surat.html. On myös yö veneitä, jotka kulkevat tarjoamalla sää ei ole liian huono, joka lähtee klo 23.00. Halvin vaihtoehto on yö vene, jonka jälkeen nimetty harhaan johtavasti Songserm Express, joka kestää noin 6 1/2 tuntia. Lomprayahin katamaraani palvelu on nopein, mutta myös kallein vaihtoehto, mutta on meidän suositus tätä matkaa. Jos aiot matkustaa saarien kautta ja sieltä edelleen jopa Bangkok sitten tiedustellut Lomprayahin Buffet lippu kannattaa niin säästät rahaa ja voi pysähtyä Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao ja Hua Hin matkalla Bangkok.

Varaus etukäteen online-yhteyksiä

Jos haluat varata matkajärjestelyt ennen saapumistaan ​​Bangkok, mikä on suositeltavaa erityisesti sesonkiaikana ja sen ympäristössä Full Moon osapuolet Koh Phangan. Jos tulossa Bus & Boat voit varata verkossa joko http://www.lomprayah.com, http://www.seatrandiscovery.com/home.php, http://www.songserm-expressboat.com/, jos lentävät alas Samui voit varata tämän netissä http://www.bangkokair.com, varata junaliput etukäteen voit käyttää http://www.seat61.com/Thailand.htm.

Huom. Kuten yleensä matkustaa neuvoja varmistamiseksi pitää arvoesineitä sinua käsimatkatavaroissa kuin on ollut lukuisia raportteja ihmisistä, joiden asioita varastettu varsinkin yön bussit käyttävät Songserm yritys.