X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Kvibergs Hostel and Cabins

Lilla Regementsvagen 35, Göteborg, Ruotsi

Kartta ja saapumisohjeet


97%Arvosana

  • 100%Rahanarvoinen
  • 100%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 100%Palvelut

Kääntäjä: Google Kvibergs Vandrarhem & Stugby AB
Lilla regementsvägen 35
SE-415 27 Göteborg

Huomaa:
että vastaanotto on avoinna sisäänkirjautumista varten maanantaista lauantaihin 2-6 pm sunnuntaina 2-4 pm. Jos arrrive myöhemmin sinun täytyy soittaa aiemmin saapumispäivänä. Muuten et voi sisäänkirjautumisen

Joukkoliikenteen
Alkaen päärautatieasemalta raitiovaunulla no. 7 tai 11 kohti Bergsjön vasteeseen "Kviberg" (9 minuutin kuluttua). Ylittää kadun samalla puolella kuin jätit raitiovaunulla. Käy läpi vihreän portin ja näette punaista mökkiä. Lähtöselvityksen punainen tiilirakennus toisella puolella mökkiä.

Auton
Alkaen E6 Oslo / Malmö
Seuraa merkkejä E20 Tukholmassa, pois Göteborgin keskustassa. Kun on E20, muutaman minuutin lentoon exit 76. Seuraa merkkejä Sävenäsin ja hostelli merkki (mökki puu). Aja suoraan eteenpäin läpi ensimmäisestä liikenneympyrästä ja kun tulet liikennemerkki kääntyy vasemmalle. Sinun pitäisi nyt ajaa pienen sillan yli ja suoraan thorugh seuraavan kolmen liikenneympyrät (toinen on canon keskellä). Sinun pitäisi nyt SE pizzeria vasemmalla puolella, Ravintola Regementet. Käänny oikealle risteyksessä ja sinulla on nyt Hostel suoraan eteenpäin noin 150 metriä. Tervetuloa tarkistaa, että punainen tiilirakennus, jossa on terassi.

Alkaen E20 Stockholm
Ota pois exit 76. Seuraa merkkejä Sävenäsin ja hostelli merkki (mökki puu). Aja suoraan eteenpäin läpi ensimmäisestä liikenneympyrästä ja kun tulet liikennemerkki kääntyy vasemmalle. Sinun pitäisi nyt ajaa pienen sillan yli ja suoraan thorugh seuraavan kolmen liikenneympyrät (toinen on canon keskellä). Sinun pitäisi nyt SE pizzeria vasemmalla puolella, Ravintola Regementet. Käänny oikealle risteyksessä ja sinulla on nyt Hostel suoraan eteenpäin noin 150 metriä. Tervetuloa tarkistaa, että punainen tiilirakennus, jossa on terassi.