X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Kvibergs Hostel and Cabins

Lilla Regementsvagen 35, Göteborg, Ruotsi

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kääntäjä: Google Kvibergs Vandrarhem & Stugby AB
Lilla regementsvagen 35
SE-415 27 Göteborg

Huomaa:
että vastaanotto on avoinna sisäänkirjautumista varten maanantaista lauantaihin 2-6 pm sunnuntaina 2-4 pm. Jos arrrive myöhemmin sinun täytyy soittaa aiemmin teidän tulopäivänä. Muuten et voi kirjautua sisään.

Julkisen liikenteen
Keski-asemalta ota raitiovaunu no. 7 tai 11 kohti Bergsjn stop "Kviberg" (9 minuutin kuluttua). Ylitä katu samalla puolella kuin jätit raitiovaunulla. Käy läpi vihreät portista ja näette punaista mökkiä. Lähtöselvityksen punainen tiilirakennus toisella puolella mökkiä.

Auton
Vuodesta E6 Oslo / Malm
Seuraa kylttejä E20 Tukholmassa, ulos Göteborgin keskustassa. Kun on E20, muutaman minuutin lentoon exit 76. seuraa opasteita Svens ja hostellissa merkki (mökki puu). Aja suoraan eteenpäin läpi ensimmäisestä liikenneympyrästä ja kun tulet liikennemerkki käännyt vasemmalle. Sinun pitäisi nyt ajaa yli pienen sillan ja suora thorugh seuraavan kolmen liikenneympyrät (toinen on canon keskellä). Sinun pitäisi nyt SE pizzeria vasemmalla puolella, ravintola Regementet. Käänny oikealle risteyksessä ja sinulla on nyt Hostel suoraan eteenpäin noin 150 metriä. Tervetuloa tarkistaa, punainen tiilirakennus, jossa on terassi.

Vuodesta E20 Tukholma
Lentoon at exit 76. Noudata merkkejä Savėnas ja hostellissa merkki (mökki puu). Aja suoraan eteenpäin läpi ensimmäisestä liikenneympyrästä ja kun tulet liikennemerkki käännyt vasemmalle. Sinun pitäisi nyt ajaa yli pienen sillan ja suora thorugh seuraavan kolmen liikenneympyrät (toinen on canon keskellä). Sinun pitäisi nyt SE pizzeria vasemmalla puolella, ravintola Regementet. Käänny oikealle risteyksessä ja sinulla on nyt Hostel suoraan eteenpäin noin 150 metriä. Tervetuloa tarkistaa, punainen tiilirakennus, jossa on terassi.