X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21000000 varaukset

Kulkuohjeet kohteeseen Leanback Hostel

Andr�ssy street 53, I. floor 2, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


83%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 78%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 82%Siisteys
  • 82%Palvelut

Kääntäjä: Google Ajo (miten päästä laitoksessa): joukkoliikenne on todella hyvä, joten voit helposti löytää kaiken lähellä. Lähin metroasema on Oktogonin ja lähin raitiovaunupysäkki on Oktogon myös.

Löydät hostelli kuuluisa sana perintö katu Andrássy street 53. I. 2. Ovikello: 22

Tulevat

Keleti Railway Station: Ota punaisen metrolinjan (M2) kohti Deli pu. ja matkustaa Deák Ferenc

neliö (3 pysäkkiä). Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikói út ja matkustaa Oktogonin (3stops). Meidän

portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.

Lentokenttä: (se on noin 40-50 minuuttia)

Ota Lentokenttäbussi (Repter Bussi nro 200), joka vie sinut Köbánya Kispest metroasemalle, siirtyä sitten sininen metro (M3) 10 pysäkkiä Deák Ferenc-aukiolla. Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikói út ja matkustaa Oktogonin (3stops). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.

Nyugatin Railway Station: Raitiovaunu numero 4 tai 6 raitiovaunulla asti Oktogonin (1 pysäkki). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.

Deli Railway Station: Ota punaisen metrolinjan (M2) kohti Örs vezér ja matkustaa Deák Ferenc-aukiolla (4 pysäkkiä). Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikói út ja matkustaa Oktogonin (3stops). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.

Népligetin kansainvälinen linja-autoasema: Ota sinisen linjan metrolla (M3) kohti Úpest-Központ ja matka till Deák Ferenc-aukiolla (6. pysäkki). Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikói út ja matkustaa Oktogonin (3stops). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.