X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Leo Hostel

A Lai Ke Zhan, 52 Da Zha Lan Xi Jie, Qianmen, Xicheng District, Beijing, Kiina

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 88%Rahanarvoinen
  • 87%Turvallisuus
  • 96%Sijainti
  • 89%Henkilöstö
  • 90%Ilmapiiri
  • 86%Siisteys
  • 85%Palvelut

Kääntäjä: Google Lentokentältä:
Metrolla lentokentälle. Jää pois Dongzhimen (siirto asema), vaihda sitten metrolinja 2 ja jää pois Qianmen asemalle. Käy läpi exit "C", sitten läpi alikytvll ja mene alas pitkin "MeiShiJie" katu, 'til toisen Liikennevalo. Käänny oikealle "DA ZHA LAN Xijie" ja sen jälkeen 200 metriä, 365 Inn on oikealla puolella.
Vaihtoehtoisesti taksi maksaa noin 120,00 CNY ja vie 40 minuuttia 1 tunnin päässä lentokentältä, mutta taksi on suositeltavaa vasta puolenyön jälkeen.
Voimme myös järjestää Airport pickup sinulle; ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja kerro meille lennon numero. Yhteystietomme tulee olemaan teidän varausvahvistuksen.

Beijing West Railway Station:
Taksi maksaa noin 30,00 juania.

Päässä Pekingin rautatieasemalta:
Taksi maksaa noin 20,00 CNY, mutta metro on paras vaihtoehto Jos saavut ennen kaksikymmentäkaksi, koska se maksaa vain 2CNY per henkilö. Ottaa linja 2 päässä rautatieasemalta ja sitten jää pois Qianmen asemalle ja mennä ulos exit "C". Käy läpi alikytvll ja mene alas pitkin "MeiShiJie" katu, 'til toisen Liikennevalo. Käänny oikealle "DA ZHA LAN Xijie" ja sen jälkeen 200 metriä, 365 Inn on oikealla puolella.

Etelästä Railway Station:
Taksi maksaa noin 20-25 CNY, mutta metro on erittäin suositeltavaa, jos saavut ennen 21:30. Metrolla rivi 4, siirto linja 2 klo Xuanwumen, ja sitten jää pois Qianmen Station. Käy läpi exit "C", sitten läpi alikytvll ja mene alas pitkin "MeiShiJie" katu, 'til toisen Liikennevalo. Käänny oikealle "DA ZHA LAN Xijie" ja sen jälkeen 200 metriä, 365 Inn on oikealla puolella.