X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Liberdade Guesthouse

Avenida da Liberdade no. 696 - 3rd floor, Braga, Portugali

Kartta ja saapumisohjeet


99%Arvosana

  • 100%Rahanarvoinen
  • 100%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen Central Bus Station:
Kävelymatkan päässä: 10-15 minuuttia.
--- Jätä bussiasemalta pääsisäänkäynnin ja kävellä ylös Avenida General Norton de Matos. Kun risteyksestä tie kulkee rakennuksen ja muuttuu Rua dos Chaos. Kävele tietä kunnes tulet keskusaukiota suuri suihkulähde. Kävellä ohi suihkulähteen päälle pitkä avenue reunustavat puut ja rivit kukkapenkit. Vasemmalla puolella näet suuren H & M vaatekauppa. Löydät sisäänkäynnin Liberdade Guesthouse välillä H & M myymälä ja Barclays Bank.

Linja-autoasema on päivittäiset yhteydet Coimbra, Porto, Guimaraes ja Lissabonissa. Bussit Porto ajaa 30 minuutin välein ja kestää hieman yli tunnin. Bussit Guimaraes ajaa tunnin välein ja kestää hieman yli 20 minuuttia.


Rautatieasemalta:
Kävelymatkan päässä: 20-25 minuuttia.
--- Jätä rautatieasema pääsisäänkäynnin, ylittää valtatie ja seuraa mukulakivikadulla tien vasemmalla Rua Andrade Corvo. Kävele kadun ja kävelemään suuren kiven kaari Arco da Porta Nova. Seuraa kävelykadulla Rua do Souto kunnes saat suuren neliön suihkulähde vasemman ja avenue kanssa kukkapenkit oikealla. Kävele katua kunnes tulet iso H & M vaatekauppa. Löydät sisäänkäynnin Liberdade Guesthouse välillä H & M myymälä ja Barclays Bank.

On tunneittain junayhteydet Porto (Matka kestää noin 1h) ja säännöllisesti junia Lissabon (matka kestää 3 tuntia ja 30 minuuttia).


Taxi Ohjeet:
--- Jos päätät valita taksin muista kysyä pudotetaan lopussa Rua do Raio lähellä bussipysäkkiä. Bussipysäkki on pieni neliö grassbeds ja patsas. Kävele kohti suuri avenue kanssa kukkapenkkien ja käänny oikealle sitä. Kävele avenue kunnes näet H & M myymälä oikealla. Löydät sisäänkäynnin Liberdade Guesthouse välillä H & M myymälä ja Barclays Bank.


Muut:
Sa Carneiron kansainvälinen lentokenttä on noin 30 minuutin päässä.