X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Lion Hostel

Bravadziluk 30, Sarajevo, Bosnia ja Hertsegovina

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 87%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Tutustu Sivuston http://lion.co.ba

Autolla

Vierailijoille, jotka tulevat Zagreb, Dubrovnik, Split ja Mostarin on tarpeen noudattaa tienviitan jossa lukee: Center City ja raitiovaunut. Hostel "Pansion Lion" sijaitsee kadulla: Obala Kulina Bana, 100 metriä ennen Kansalliskirjasto, "Vijećnica".

Taksilla

Taksi Sarajevo lentokentältä Lion on noin 20 km (10 euroa). Se maksaa 1.50KM (0,75 euroa) aloittaa mittari ja on 1 KM (0,50 euroa) jokaista kilometriä.

Alkaen Linja-autoasema-rautatieasemalta

Alkaen Main Sarajevon linja-autoasemalta tai rautatieasemalta helpoin ja halvin tapa on poistua asemien ja proceede raitiovaunun pysäkille saakka. Klo raitiovaunupysäkki on kioski, joka myy raitiovaunulippuja ulkopuolella 1.60KM (0,80 euroa) tai liput voi ostaa kuljettajalta 1.80KM (0,90 euroa). Raitiovaunu 1 ja poistu raitiovaunu pysäkki juuri ennen Kansalliskirjaston Vijećnica "ja ylitä katu. Hostel" Pansion Lion "sisäänkäynti on oikealla sisäpihan kautta ovet.
Päästä Hostel "Pansion Lion" alkaen Lukavica bussiasemalta itäpuolella Sarajevo, kävele 5 minuuttia viimeisen taksitolppa paikalliselle bussiasemalle ja ottaa bussilinja 31e merkitty "Dobrinja-Vijećnica". Bussit lähtevät paikallisen bussipysäkki 15 minuutin välein ja pysähtyy juuri ennen Kansalliskirjaston Vijećnica "vain kadun toisella tulomme.

Odotamme kärsivällisesti teidän saapumista.