X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Lisboa Hostal

Juan Morrison 46, Algeciras, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 79%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 81%Palvelut

Kääntäjä: Google Jos saavut lentäen Malaga, Jerez ja Gibraltar on bussilla Algeciras, seuraa kylttejä "päässä linja-autoasemalta Property Lissabonin jalka.
Jos saavut junalla seuraa kylttejä "päässä rautatieasemalta Property Lissabonin jalka.
Jos saavut ls satamaan Algeciras seuraa kylttejä "B" päässä Maritime Station kohteen Lissabonin jalka.
Jos tulet autolla ottaa vertailukohdaksi merkintä "C" satamasta Algeciras Lissaboniin autolla Hostel

) Linja-autoasema tai rautatieasema suuntiin Hospedaje Lisboa Hostel
Kun tulet ulos linja-autoasema, olet pääovesta bussiasemalta. Olet Calle (katu) San Bernardo. Sinun täytyy ylittää suojatie ja pään vasemmalle noin 15meters, jolloin linja-autoasema takanasi. Olet nyt "Gesto por la Paz" Avenue. Mene siirtää Liikenneympyrä ja jatka suoraan noin 120 metriä, kunnes löydät White Building (sisäasiainministeriö) ja Euroopan, Espanjan ja Andalusian lippua seuraava pieni joukko liikennevalot, ylittää suojatietä. Sinun tulee jättää valkoisen rakennuksen vasemmalla puolella ja Juan Lima Square takanasi. Ota ensimmäinen oikealle "Las Huertas" St. kävellä noin 40 metriä ja käänny ensimmäisestä kierrosta vasemmalle. jäljellä. Olet nyt "Juan Morrisonin" St, jatkakaa noin 120 metriä ja löydät Vihreä rakennus, joka on "Property Lisboa". Huomaat, että puoliväliin tällä kadulla on iso ravintola nimeltään Montes, olemme sijaitsee aivan vastapäätä sitä välillä "Las Coplas" Bar ja matkapuhelin ostoksia.

Rautatieasema on vasemmalla puolella linja-autoasemalta. Hän suoraan noin 15 metriä, jättäen jälkeensä hänen rautatieasemalta, kääntyy vasemmalle. jäljellä. Kävele suoraan noin 120 metriä liikennevalo. Siirryt pois liikenneympyrästä selässä, vastapäätä liikennevalo on valkoinen rakennus liput "sub sisäministeriö." Cross liikennevalot suojatietä ja ympäröivät rakennusta. Sinun tulee jättää valkoisen rakennuksen vasemmalla puolella ja Juan Lima Square takanasi. sinulle. Ota ensimmäinen oikealle "Las Huertas" St. kävellä noin 40 metriä ja käänny ensimmäisestä kierrosta vasemmalle. jäljellä. Olet nyt "Juan Morrisonin" St, jatkakaa noin 120 metriä ja löydät Vihreä rakennus, joka on "Hospedaje Lisboa" Hostel.


B) Ajo satamaan Algeciras

Tulet ulos satama Algeciras Rakennus ja jatka suoraan noin 700 metriä liikennevaloihin. Cross Suojatie ja olet "Avenida del Carmen".
Käänny oikealle jälkeen suojatie ja näet Unicaja Bank. kävellä suoraan noin 200 metriä, kunnes tulet nurkkaan BBVA `s Bank.
Käänny vasemmalle, kävele noin 70 metriä suoraan lähtiessä pankki takana, lievästi ja pitää kävelyä noin 60 metrin matkan Santa Marian Street (se on erittäin kapea polkuja), jolloin pysäköinti rakennuksen vasemmalla puolella.
Käännä lievästi Emilio Castellar `s street (tämä on kävelykatu) ja kävele suoraan noin 200 metriä.
Käänny oikealle ja puoli tiensä Juan Morrison `s Street vihreä rakennus, että jos Hospedaje Lisboa` s Property on (Välillä "Las Copla` s "Bar ja Mobile Phone Shop.


C) Autolla satamaan Algeciras. etäisyys 1,6 km, aika 4m
Mene South West. Käänny oikealle Av de la Marina. Käänny vasemmalle Av de la Marina. Vietä liikenneympyrä. Käänny vasemmalle Av de la Marina. Ota 2nd oikeus st. Juan de la Cierva. Loivasti oikealle st. San Bernardo. Ole ensimmäinen oikeus Av Gesto por la Paz. Loivasti vasemmalle st. Patriarkka Doc Perez Rodriguez. Ole ensimmäinen oikeus st. Emilio Castelar.Take toinen vasemmalle, kunnes John Morrison street.The kohde Hostal Lisboa on vasemmalla.