X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Lollis Homestay

Goerlitzer Str. 34, 01099 Dresden, Dresden, Saksa

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 87%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 92%Ilmapiiri
  • 87%Siisteys
  • 87%Palvelut

Huomio : Dresden on kaksi suurta rautatieasemilta. Lähempänähostelli onasemalla Dresden Neustadt . Lähes kaikki junat pysähtyvät sielläkin , erityisesti junat ja Leipzigiin , Prahassa ja Berliinissä.

AlkaenNeustadt rautatieasemalta

Jätäaseman kauttapääuloskäynnin . Mene suoraan eteenpäin on ' Antonstrasse ja jatka pitkin ohineliö , nimeltään ' Albertplatz ' . Pidä kävelyä suoraan ,kadun nimi on nyt Bautzner Strasse ' . Käänny vasemmalle seuraavasta risteyksestä , päälle ' Rothenburger Strasse ' . Jälkeen 500mkadun nimeksi tulee ' Grlitzer Stasse ' . Olemme seuraavasta risteyksestä oikealle.
aikaa 15-20 min , noin. 1500m kävellä

Jos et halua kävellä , raitiovaunulla nro 11 , suuntaan ' Bhlau ' tai nro 6 , suunta ' Niedersedlitz ' , vain kaksi pysäkin ' Bautzner / Rothenburger Strasse ' raitiovaunu -stop . Täällä muuttaa raitiovaunu nro 13 suuntaan ' Mickten ' ja jälleen matkustaa vain kaksi pysäkkiä niin pitkälle kuinraitiovaunu - stop ' Alaunplatz ' . Nyt sinun täytyy vain kävellä takaisin pitkinraitiovaunu - linja 100m .
n. . 15 min : 1 min kävellä 100m kävellä

Alkaenpäärautatieasemalta ( Hauptbahnhof )

Saalis raitiovaunu nro 7 , suuntaan ' Weixdorf ' , niin pitkälle kuinstop ' Bischofsweg ' . Käänny oikealle Bischofsweg ja jatka pitkin noin 400m . Ottaakolmas kadun oikealla , löydät meidät 100m jälkeen .
n. . 20 min : 5 min kävelymatkan päässä 500m kävelymatka

Päässä lentokentältä

Helpoin tapa on junalla lentokentältäNeustadt rautatieasemalta ja sitten seuraa ohjeita yllä .
N. . 60 minuuttia .

Voit myös saalis bussilla nro 77 , ja vaihda raitiovaunu nro 7 stop ' Infineon Nord ' . Jätä raitiovaunu nro 7 pysäkillä , ' Bischofsweg ' , käänny vasemmalle Bischofsweg ja jatkaa noin . 400m . OttaaThird Street ( Grlitzer Strasse ) oikealle , löydät meidät jälkeen 100 metriä.
aika 30 40 min : 5 min kävellä 500m kävellä

autolla

Huomio ! On tuskin mitään pysäköintipaikkoja ja monet yksi tapa kaduilla .

Jätävaltatieexit ' Hellerau ' ja ajapäätietä kaupungin keskustaan ​​. Käänny vasemmalle McDonalds on ' Fritz - Reuter - Strasse ' , pass alla jotkut rautatiesilloissa , ylittääseuraava iso risteys . Katu on nyt nimeltään ' Bischofsweg ' . Tien vasemmalla puolella oniso vihreä neliö . Lopussa se ​​käänny oikealle ja ' Kamenzer Strasse ' ja käänny taas oikealleseuraavan kadun , nimeltään ' Sebnitzer Strasse ' . Tulomme on noin 200m eteenpäin tien vasemmalla puolella , juuri ennenseuraavaan risteykseen .

Voit pudottaa pois matkatavaransa täällä . Jälkeenpäin vain löytääkäytettävissä ja oikeudellinen parkkipaikan naapurustossa . Tämä voi olla erityisen vaikeaaillalla , mutta yleensä se toimii hyvin. Suosittelemme , että et unohtaapay- and- näyttö lippuautomaatit ! Pysäköinti on valittuna. Voit saada muutosta meiltä . Vielä kohtuuhintaisia ​​pysäköintimaksu täytäntöön joka arkipäivä 09:00-12:00 keskiyöhön . Pysäköinti kesto on 25 senttiä 30 minuuttia , 50 senttiätunnissa , ja 3 euroapäivässä. Vaihtoehtona sielläparkkihallinKamenzer Strasse 26 aivan nurkan takana . Joka alkoi tunti maksaa 1 euro .