X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Lollis Homestay

G�rlitzer Str.34, 01099 Dresden, Dresden, Saksa

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 86%Rahanarvoinen
  • 87%Turvallisuus
  • 84%Sijainti
  • 91%Henkilöstö
  • 89%Ilmapiiri
  • 83%Siisteys
  • 82%Palvelut

Huomio : Dresden on kaksi suurta rautatieasemilta. Lähempänähostelli onasemalla Dresden Neustadt . Lähes kaikki junat pysähtyvät sielläkin , erityisesti junat ja Leipzigiin , Prahassa ja Berliinissä.

AlkaenNeustadt rautatieasemalta

Jätäaseman kauttapääuloskäynnin . Mene suoraan eteenpäin on ' Antonstrasse ja jatka pitkin ohineliö , nimeltään ' Albertplatz ' . Pidä kävelyä suoraan ,kadun nimi on nyt Bautzner Strasse ' . Käänny vasemmalle seuraavasta risteyksestä , päälle ' Rothenburger Strasse ' . Jälkeen 500mkadun nimeksi tulee ' Grlitzer Stasse ' . Olemme seuraavasta risteyksestä oikealle.
aikaa 15-20 min , noin. 1500m kävellä

Jos et halua kävellä , raitiovaunulla nro 11 , suuntaan ' Bhlau ' tai nro 6 , suunta ' Niedersedlitz ' , vain kaksi pysäkin ' Bautzner / Rothenburger Strasse ' raitiovaunu -stop . Täällä muuttaa raitiovaunu nro 13 suuntaan ' Mickten ' ja jälleen matkustaa vain kaksi pysäkkiä niin pitkälle kuinraitiovaunu - stop ' Alaunplatz ' . Nyt sinun täytyy vain kävellä takaisin pitkinraitiovaunu - linja 100m .
n. . 15 min : 1 min kävellä 100m kävellä

Alkaenpäärautatieasemalta ( Hauptbahnhof )

Saalis raitiovaunu nro 7 , suuntaan ' Weixdorf ' , niin pitkälle kuinstop ' Bischofsweg ' . Käänny oikealle Bischofsweg ja jatka pitkin noin 400m . Ottaakolmas kadun oikealla , löydät meidät 100m jälkeen .
n. . 20 min : 5 min kävelymatkan päässä 500m kävelymatka

Päässä lentokentältä

Helpoin tapa on junalla lentokentältäNeustadt rautatieasemalta ja sitten seuraa ohjeita yllä .
N. . 60 minuuttia .

Voit myös saalis bussilla nro 77 , ja vaihda raitiovaunu nro 7 stop ' Infineon Nord ' . Jätä raitiovaunu nro 7 pysäkillä , ' Bischofsweg ' , käänny vasemmalle Bischofsweg ja jatkaa noin . 400m . OttaaThird Street ( Grlitzer Strasse ) oikealle , löydät meidät jälkeen 100 metriä.
aika 30 40 min : 5 min kävellä 500m kävellä

autolla

Huomio ! On tuskin mitään pysäköintipaikkoja ja monet yksi tapa kaduilla .

Jätävaltatieexit ' Hellerau ' ja ajapäätietä kaupungin keskustaan ​​. Käänny vasemmalle McDonalds on ' Fritz - Reuter - Strasse ' , pass alla jotkut rautatiesilloissa , ylittääseuraava iso risteys . Katu on nyt nimeltään ' Bischofsweg ' . Tien vasemmalla puolella oniso vihreä neliö . Lopussa se ​​käänny oikealle ja ' Kamenzer Strasse ' ja käänny taas oikealleseuraavan kadun , nimeltään ' Sebnitzer Strasse ' . Tulomme on noin 200m eteenpäin tien vasemmalla puolella , juuri ennenseuraavaan risteykseen .

Voit pudottaa pois matkatavaransa täällä . Jälkeenpäin vain löytääkäytettävissä ja oikeudellinen parkkipaikan naapurustossa . Tämä voi olla erityisen vaikeaaillalla , mutta yleensä se toimii hyvin. Suosittelemme , että et unohtaapay- and- näyttö lippuautomaatit ! Pysäköinti on valittuna. Voit saada muutosta meiltä . Vielä kohtuuhintaisia ​​pysäköintimaksu täytäntöön joka arkipäivä 09:00-12:00 keskiyöhön . Pysäköinti kesto on 25 senttiä 30 minuuttia , 50 senttiätunnissa , ja 3 euroapäivässä. Vaihtoehtona sielläparkkihallinKamenzer Strasse 26 aivan nurkan takana . Joka alkoi tunti maksaa 1 euro .