X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen LowCostel Hostels

Hungaria korút 190., Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 95%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 85%Sijainti
  • 98%Henkilöstö
  • 78%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Päässä metroasemalta:

Mene ulos asemalta oikealla uloskäynti Thököly Ut. Hanki bussi nro. 5, 7, 7A, 7E, tai 107 e, ja jää pois Zugló Vasútállomásin (Zugló rautatieasema). Se on yksi pysäkki 7E ja 107 e, ja 4 pysäkin muut. Täällä bussi kulkee Hungária körút, joten sinun täytyy vain kääntyä vasemmalle ja kävellä tai mennä 2 raitiovaunupysäkin ei. 1 tai 1A Erzsébet Kiralyne útja. Hostelli on vasemmalla puolella tietä, vastapäätä McDonald'sin. (Hungária körút 190.)

Alkaen Delin rautatieasemaa:

Hanki metrolinja 2 ja siirry Deák Ferenc tér. Täällä muuttaa metrolinja 1 ja siirry pääteasema, Mexikói út. Tästä näkökulmasta sinun täytyy vain seurata kirjaa raitiovaunu no. 3 ja 69, ja sen jälkeen 200 metriä oikealla tulee olemaan alikulku radan alle. Käy läpi alikulku, ja sen jälkeen vaunun aseman rajat Hungária körút, ja käänny oikealle. Muutaman metrin löydät hostellin, Hungária körút 190 vastapäätä McDonald'sin.

Alkaen Nyugatin Railway Station:

Tule ulos pääsisäänkäynnin asemalta, käänny vasemmalle ja kävele ensimmäisessä risteyksessä (Podmaniczky utca), tien yli ja käänny vasemmalle. Hanki vaunussa ei. 72, mene 10 pysähtyy ja jää pois Erzsébet Kiralyne útja. Käänny vasemmalle tällä tiellä, seuraavasta risteyksestä on Hungária körút. Siellä sinun täytyy vain kääntää taas vasemmalle, ja sen jälkeen muutaman metrin siellä hostellissa (Hungária körút 190.), Vastapäätä McDonald'sin.

Alkaen Népligetin linja-autoasema:

Hanki raitiovaunu nro 1 tai 1A (suuntaan Bécsi út) ja mene 9 pysäkin Erzsébet Kiralyne útja. Hostelli on vasemmalla puolella (Hungária körút 190.), Vastapäätä McDonald'sin.

Lentokentältä:

Hanki bussi nro. 200E ja mene pääteasema, Kőbánya-Kispest. Täällä muuttaa metrolinja 3 ja mene Népligetin. Täällä muuttuu raitiovaunu no. 1 tai 1A (suuntaan Bécsi út) ja mene 9 pysäkin Erzsébet Kiralyne útja. Hostelli on vasemmalla puolella, Hungária körút 190 vastapäätä McDonald'sin.