X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Luka's Lodge

Lu'ica b.b. 21450, Hvar, Kroatia

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 100%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Jos ilmoitat Luka saapumisaikasi hän kerää sinua päässä lautta terminaali. Numero on varausvahvistuksessa.

TAI

Hvar Lautta
-------------------
Kun saat pois veneen Hvarin satama, voit olla laiturilla. Laituri ulottuu ulos vasemmalla, ja voit nähdä linnan etäisyys.

Lähes edessäsi (hieman vasemmalle), näet pieni jäätelöä myymälä edessä odotustila ja pizzaa kauppoja. Työnnettävät jäätelöä myymälä ja ylös kujan portaita. (Ei pankkiautomaatti oikealla portaat, jos sinun täytyy ottaa rahaa pois.)

Matkalla ylös portaita, on ravintola noin puoli päin oikealla. Yläosaa kohti portaita siellä paikallisen jalkapallojoukkueen tunnus seinälle (näytön vasemmassa reunassa). Nyt olet portaiden yläpäässä, käänny oikealle ja alkavat kävellä pitkin katua.

Tällä kadulla voit siirtää seitsemän "Asemien rajat" (pieni kivimajoissa). Pidä kävely ohi nämä kunnes näet portaat kouluun vasemmalla (rakennus allekirjoitettu "skola).

On oranssi laatikko, jossa on tavallisesti liikennettä varsi kytketty siihen, kun koulu, ja välittömästi tämän jälkeen siellä on katu nousee ylös vasemmalla joitakin portaita. Käänny vasemmalle täällä ja alkavat kävellä ylös. Ole varovainen, koska jalkakäytävällä täällä voi olla melko liukas!

Katu johtaa ylöspäin pieniä portaita. Ota portaat tien, sitten uurnan oikealle ja seuraa kadun.

Kun 100 metriä, vasemmalle näet keltaisen merkki Lukan Lodge. Kävellä portaita ylös, ja Luka on siellä tervehtiä teitä!