X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Luyo Hostel

No.111 Jyu Guang St., Yancheng District, Kaohsiung, Taiwan

Kartta ja saapumisohjeet


95%Arvosana

  • 96%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 96%Sijainti
  • 98%Henkilöstö
  • 98%Ilmapiiri
  • 98%Siisteys
  • 94%Palvelut

Kääntäjä: Google 1.. Kun saavut Kaohsiung International Airport, voit ottaa punainen metrolinja, päästä klo R4 (International Airport asema) ja sitten muuttaa junan (R10/O5) Formosan Boulevard asemalta O2 Yanchengpu asemalle. Se ottaa 30NT $ ja noin 25 min.

2. Kun saavut Kaohsiung rautatieasemalta ja Kaohsiung päärautatieasemalta
Voit ottaa punainen metrolinja suuntaan päästä klo R11 (Kaohsiung Train Station) ja muuta sitten juna (R10/O5) Formosan Boulevard asemalta O2 (Yanchengpu asema). Se vie 20NT $ ja 15 min.

3. Kun saavut Kaohsiung High Speed ​​Rail, salissa Zuoying Station, pysy vasemmalla ja sinun pitäisi helposti nähdä sisäänkäynti Zuoying metroasemalta. Voit ottaa punainen metrolinja klo R16 (Zuoying Station) ja muuta sitten juna (R10/O5) Formosan Boulevard asemalta O2 (Yanchengpu asema). Se vie 30NT $ ja 25 min.

* Kun saat Yanchengpu Station, ulos Exit 1. Sen jälkeen sinulla on vain kävellä hetken niin näet meille. Ensinnäkin, Head suuntaan Pier Kaksi ja käänny vasemmalle ensimmäinen vilkkuva keltainen liikennevalo Bi Jhong St. (sen vain parikymmentä metriä Exit 1) mennä suoraan Bi Jhong St. hyvinkin olla vasemmalle ensimmäisessä risteyksessä, jossa Bi Jhong St. ja Juguang St tavata.

Etsi MRT Kaohsiung Station:
Kun saavut Kaohsiung Station, mieleen, että on olemassa kaksi puolta aseman. Mene etupuolelle aseman. Ota portaat maan tasalle ja kävellä ulos asemalta. Oikealle ulos asemalta, sinun pitäisi nähdä sisäänkäynnin maanalaiseen MRT-asemalta.

Jos bussilla, se vain maksaa 12NT $. On nro 88 bussilla, saat LUYO 30 min (poisjäänti Yanchengpu MRT-asemalta). On bussi 15 minuutin välein.

Muu kuin, että voit kävellä Pier-2 Art Center, joka on vain 5min päässä. Voit myös mennä noin monta hot kauniista maisemista, kuten Britannian konsulaatti, Sizihwan ja niin päälle Hamasen Cultural Tour Bus.