X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Magna Grecia Boutique Hotel

54.Mitropoleos Street, Ateena, Kreikka

Kartta ja saapumisohjeet


97%Arvosana

  • 100%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen Larissis Central Railroad Station:
Ottaa Deligianni Street ja käänny vasemmalle Ipirou Street. Ajetaan n. 1 km 28th Oktovriou Street. Käänny oikealle ja aja 500 metriä kadun ja käänny vasemmalle Stadiou Avenue, joka johtaa Syntagma-aukiolle. Ottaa Mitropoleos Street ja jatka noin 300 metriä kunnes tulet hotelli.

Alkaen Eleftherios Venizelos Airport:
Ottaa Via Attikan Moottoritie (tiemaksu) ja seuraa kylttiä Katehaki Avenue. Ottaa K2E uloskäynti koholla tien. Sieltä toteutettava 16K exit joka johtaa Ymittos Ring Katehaki Avenue. Seuraa tätä tietä suoraan kunnes exit Y1 Katehaki ja Messogeion Avenue. Käänny vasemmalle Messogeion ja mennä suoraan, seuraavan merkin Leoforos Vasilissis Sofias. Kun Vasilissis Sofias aja suoraan noin 1 km kunnes Syntagma-aukiolta. Ottaa Mitropoleos Street ja jatka noin 300 metriä kunnes tulet hotelli.

Pireuksen satamassa:
Ottaa Akti Miaouli Street ja käänny oikealle Vas. Georgiou Ave. Jälkeen 200 metriä käänny vasemmalle Iroon Polytechniou Ave joka johtaa Possidonos Ave ja sitten Syngrou Ave. Lopussa Syngrou käänny vasemmalle Syntagma-aukiolta. Ottaa Mitropoleos Street ja jatka noin 300 metriä, kunnes tulet hotelli.

Alkaen Kifisos Central Bus Station:
Ottaa Kifisos Avenue ja käänny vasemmalle Athinon Avenue. Ajetaan n. 2K saapumiseen asti Omonia-aukio. Ottaa Pireos Ave joka johtaa, kun noin 500 metriä, Stadiou. Aja 700 metriä ja olet Syntagma-aukiolla. Ottaa Mitropoleos Street ja jatka noin 300 metriä kunnes tulet hotelli.

Olemme Google Maps!