X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen MalagaLodge

C/ Hospital Militar, 14, Málaga, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 91%Sijainti
  • 94%Henkilöstö
  • 90%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Se vie noin 1/2 tunnin ajomatkan päässä lentokentältä Guest House. (Yhteensä tarvitset 130 tuntia. Lentosi saapumisajan Lodge)
On juna (135145) lentokentältä keskustaan ​​(www.renfe.es / Cercanias / Malaga), sekä bussi (220) n 19 ja express (www.emtmalaga.es) ja taksipalvelu (jälkimmäinen veloittaa noin 20-25).
* Jos otat junalla tai bussilla (n 19) lentokentältä päärautatieaseman tai linja-autoasema Mlaga haluat muuttaa linja n 1 päästä Guest House. Sillä, että sinun täytyy kävellä 4 minuuttia (280 m) Calle Salitre (nurkassa Jacinto Verdaguer) bussipysäkki n 368.
Kysy bussikuski pysähtymään Calle Fernando el Catlico bussipysäkki n 105 vieressä Iglesia de la Victoria. Kävele ylös kohti kirkkoa sitten katsoa vasemmalle kadun nimi "Calle Hospital Militar". Se on talon numero 14, sininen talo oikealla puolella.
* Jos otat taksin kysy kuljettaja vie sinut ensimmäiseen bussipysäkki Calle Fernando el Catlico vieressä Iglesia de la Victoria ja kytke ensimmäinen oikealta kirkko (vain muutaman metrin ), saat pois Taxi ja sitten katsoa vasemmalle kadun nimi Calle Hospital Militar, 14.
* Jos ajaa omalla autolla, jossa navi-järjestelmä, kirjoita kadunnimi Calle Fernando el Catlico, 1 aivan alussa kadulla on bussipysäkki, käännä ensimmäinen oikealta kirkko (vain muutaman metrin), jää pois autosta ja sitten katsoa vasemmalle kadun nimi Calle Hospital Militar. Kun olet löytänyt Lodge voit etsiä parkkipaikkaa.