X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Maleku Hostel

50 mts oeste del Hospital Nuevo Alajuela, Alajuela, Costa Rica

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 84%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 74%Ilmapiiri
  • 88%Siisteys
  • 81%Palvelut

Kääntäjä: Google Olemme sijaitsee 50 mts oeste de la entrada pääasiallinen del Hospital Nuevo de Alajuela, diagonaalinen la parada de taksit, Casa Esquinera. (50 mts länteen pääsisäänkäynnin uuden sairaalan Alajuela, talo on kulmassa)

Älä koskaan usko taksinkuljettajat! He tekevät väärennettyjä puheluita (on ihmisille puhelimessa teeskentelee he työskentelevät meille! Se on iso LIE) ne yrittää aina viedä sinut jossain muualla ja sanoa, että olemme täynnä tai lähellä.
Myös jos olet San Jose ja taksinkuljettajat kertoa teille, että reitit ovat lähellä tai on ilmentymä! se on valhe liian!


MUISTA!
Jos olet lähtöisin Tyynenmeren rannikolla tai Keski-Amerikassa, KAIKKI pysähtyvät lentokentällä. Joten älä mene aina San José alas kaupunkiin, jää pois lentokentältä.

Ajo Airport
Julkisella bussilla:
Pysähtyvät edessä lentokentälle (keltainen tai punainen linja). Ota kulkee busseja ALAJUELA.Tell bussikuski pysäyttää suulla uuden sairaalan Alajuela. (Parar en la entrada del Hospital Nuevo de Alajuela). Olemme sijaitsee 200 metrin päässä bussipysäkiltä, ​​hostelli on corner.Bus korko 0,75 dollaria.
Julkisilla taksilla:
Tavoitella punainen ohjaamo, kerro taksilla meidän suuntaan. Hinta noin 4 dollaria. Jos otat punainen ohjaamo, aina pyytää perustamaan "La Maria" (Poner 'la Maria "por favor). Näin saat tietää, kuinka paljon on ratsastaa ja ne eivät veloittaa enemmän.
By Airport Taxi: Olemme recomment ottaa Orange Cab
Anna taksinkuljettaja meidän direction.Orange Cab korko 4 dollaria - 6 dollaria

Jos olet tulossa San Jose tai Heredia:
Bussilla Alajuela por el INVU, kerro bussikuski pysäyttää suulla uuden sairaalan Alajuela.If kulkevat non stop, se ei pysähdy lentokentällä. Linja-korko 0,75 dollari

* Hinnat voivat muuttua tahansa kanssa ilman erillistä ilmoitusta