X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Mama Naxi`s Guesthouse

Wuyi steer WangJiaZhuang Alley 70#, Ancient Town, Lijiang, Kiina

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 88%Ilmapiiri
  • 92%Siisteys
  • 86%Palvelut

Kääntäjä: Google Mamanaxi Guesthouse sijaitsee Kaakkois-osa vanhan kaupungin Lijiang, keskellä vanhan kaupungin - Sifang Jie (Kauppatori) - on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Koska jotkut lisenssin liittyviä kysymyksiä, me havent voinut tarjota noutopalvelu jonkin aikaa. Jos saat Lijiang bussilla, ensinnäkin, sinun täytyy selvittää, mikä linja-autoasema saavuit. Jos olet XinKeYunZhan (linja-autoasemalta), voit saalis # 12 bussilla NanMenJie (Etelä-Gate vanha kaupunki), niin voit kävellä vanhankaupungin kysyä noin paikallisten keskuudessa WanZiQiao (pieni silta ) ja sieltä se on noin 200 ms kävelymatkan päässä meidän vierastalo. Jos otat taksin linja-autoasema, voit pyytää kuljettajaa soittaa meille tai voit soittaa meille ja pyytää kuljettajaa keskustella kanssamme, ja voimme kertoa kuljettajalle, mistä pudottaa teidät (noin 10 RMB), niin tulemme hakemaan sinut. Tapauksessa GaoKuaiKeYunZhan (Express linja-autoasema), se on parempi ottaa taksi, jälleen, kerromme kuljettaja mistä pudottaa teidät. Jos junalla Lijiang, voit ottaa # 18 bussilla ZhongYiShiChang (Zhongyi Market), kävele markkinoilla, kysyä noin paikalliset jossa WanZiQiao on. Tai jos annat meille ennakkoilmoitusta, voimme järjestää 5-istuimet mini-van noutaa sinut rautatieasemalta. Se maksaa 40 RMB / van.
Jos tulet Lijiang lentäen ja tarvitsevat nouto lentokentältä, kerro meille lennon numero, saapumisaika ja minne lentää päivää ennen sähköpostitse tai puhelimitse etukäteen. Voimme järjestää auton noutaa sinut lentokentältä meidän vierastalo. Sen 80 yuania per auto 07:00-23:00, ja 100 yuania 23:00-07:00.
Ja voit ottaa lentokentältä bussilla. Bussikuljetuksen Lijiang Airport (¥ 20/hlö) vie sinut suoraan Lantian Hotel Lijiang kaupungissa. Sen jälkeen sinne, soita meille, kun taksin. Kerromme kuljettajalle, kuinka löytää meidät.

Meillä on erilaisia ​​huoneita, löydät sopivan own.And iso piha, voit keskustella, pelata tai olla tekemättä mitään ja vain nauttia auringosta ~
Ja tarjoamme arvoesineitä hosting-palvelun ja matkatavarasäilytys ilmaiseksi.
tarjoamme Retkeily Tiger Leaping Gorge matkustamiseen liittyviä palveluja

Tarjoamme runsas paikallinen maku dinner.As asiakkaat voivat istua yhdessä perheenä illallinen.
Vuonna loma tulee olemaan erityistä ruokaa ja pieni puolue.


Odotamme innolla vierailua ja jäädä meille ^ _ ^