X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Mamallena Backpackers

'Casa 7-62, Calle Primera, Perejil', Panamá, Panama

Kartta ja saapumisohjeet


81%Arvosana

  • 81%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 73%Sijainti
  • 86%Henkilöstö
  • 84%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google TAKSILLA,
Jos tarvitset kuljetuksen tai lentokentältä tai muu bussikuljetusta, ota yhteyttä meille yksityiskohtia.
Ei ole väliä mistä tulet taksi on helpoin ensimmäinen kerta. Kerro taksinkuljettaja "La Primera Calle Perejil, en la misma Casa de La Junta Comunal de Calidonia en Perejil. Tiene que entrar donde esta Antigua Million y seguir La Calle, doblar la izquierda. Estamos 50 metros antes de Via Espania, en la misma Casa de la Junta Comunal de Calidonia. "

He voivat myös jättää sinut vastapäätä Farmacias Arrocha vuonna Perejil, näet rakennus nimeltä "Govimar", mene että katu ja olemme oikealla handside.

Meillä on myös Airport pickup palvelua kansainväliseltä lentokentältä. Se on $ 30 (suunnilleen sama hinta kuin taksi) 1-4 hengelle ja me yritämme ja laittaa sinut yhdessä ryhmässä muiden ihmisten tehdä halvemmaksi, jos voimme.

BUSSILLA
Die Hard matkailijoille luultavasti tee sitä tällä tavalla,
Kansainvälisen Airport
Yleensä suositeltavaa vain päivällä. Se voi kestää 1-2 tuntia riippuen liikenteestä ja maksaa 25 senttiä tässä vaiheessa. Se menee koko matkan pitkin Via Espana. Kerro haluamasi ohjaimen "Farmacias Arrochas en Perejil". Vastapäätä Arrocha Via Espania on Govimar, vieressä se on Delta huoltoasema. Mene katu, joka Govimar on ja olemme oikealla puolella, se on ensimmäinen valkoinen talo., Toinen portti ja ylös huipulle.
Päästäkseen bussi, poistu terminaalissa ja kävele oikealle, kiertää puolella kahvila ja kävelee parkkipaikka ja jopa päätielle. Ylittää tien ja odottaa linja suojaa bussi, jossa lukee "Tocumen-VIA ESPANA" edessä. Selkä lentokentän terminaaliin bussi matkustaa vasemmalla. Se on helppoa, mutta ehkä pyytää jotain paikallista tukea.

Päässä linja-autoasemalta / Domestic Airport (Albrook) -
Getting meille Albrook linja-autoasemalta (jossa kaikki bussit saapuvat ja lähtevät) on helppoa, kunhan tiedät mistä saa pois. Hypätä bussiin, joka sanoo VIA ESPANA edessä ja kertoa kuljettajalle haluat saada pois Universidad Latina ". Sieltä tien yli, pää jopa Via España ja sinun pitäisi tulla ulos "Farmacia Aroccha", ristiin suojatiellä ja kävellä suoraan ylös, kanssa Govimar vasemmalla, ja meillä on valkoinen talo oikealla, toinen portti ja ylös huipulle.
Kotimaan lentokentällä noudattavat samaa ohjeet kuin edellä, mutta ensin on päästä linja-autoasemalle! joka on $ 2 taksilla.