X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Mambo Tango Youth Hostel

Poeta Cabanyes 23, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


81%Arvosana

  • 78%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 86%Sijainti
  • 85%Henkilöstö
  • 78%Ilmapiiri
  • 79%Siisteys
  • 77%Palvelut

Kääntäjä: Google Vuodesta Prat Airport:
Ota Aerobus ja jää pois viimeinen pysäkki, Plaa Catalunya. Sieltä toteutettava metrolinja 3 (vihreä linja) ja jää pois Parallel asemalla. Kävele ulos exit Sant Pau ja sitten Fontrodona. Kun olet poissa asemalta, kävele suoraan yhden minuutin. Kun näet Burger King, käänny vasemmalle. Katu on nimeltään Poeta Cabanye ja olivat numero 23!

Gironan lentokentältä:
Bussilla ja jää pois viimeinen pysäkki, Barcelona Nord Station. Sieltä ottaa metro L1 (punainen viiva), kunnes Plaa Catalunya. Muuta tänne linja 3 (vihreä linja) ja jää pois Parallel asemalla. Kävele ulos exit Sant Pau ja sitten Fontrodona. Kun olet poissa asemalta, kävele suoraan yhden minuutin. Kun näet Burger King, käänny vasemmalle. Katu on nimeltään Poeta Cabanye ja olivat numero 23!

Päässä Sants-rautatieasemalta:
Ota metrolinja 3 Parallel asemalle. Kävele ulos exit Sant Pau ja sitten Fontrodona. Kun olet poissa asemalta, kävele suoraan yhden minuutin. Kun näet Burger King, käänny vasemmalle. Katu on nimeltään Poeta Cabanye ja olivat numero 23!

Barcelonasta Nord:
Ota metro L1 (punainen viiva), kunnes Plaa Catalunya. Muuta tänne linja 3 (vihreä linja) ja jää pois Parallel asemalla. Kävele ulos exit Sant Pau ja sitten Fontrodona. Kun olet poissa asemalta, kävele suoraan yhden minuutin. Kun näet Burger King, käänny vasemmalle. Katu on nimeltään Poeta Cabanye ja olivat numero 23!

Alkaen Parallel asema:
Kävele ulos exit Sant Pau ja sitten Fontrodona. Kun olet poissa asemalta, kävele suoraan yhden minuutin. Kun näet Burger King, käänny vasemmalle. Katu on nimeltään Poeta Cabanye ja olivat numero 23!

Ole hyvin varovainen taskuvaras Barcelonassa; ne tekevät erittäin hyvää temppuja. Ole tietoinen varsinkin metro kun olet saapumassa kaikki tavaransa teitä, ja myös kaikki nähtävyydet.