X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Managua Backpackers Inn

Colonial Los Robles Monte Los Olivos, 1 c. Norte, 1 c. Oeste, � c. Norte Casa #55, Managua, Nicaragua

Kartta ja saapumisohjeet


84%Arvosana

  • 83%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 83%Sijainti
  • 84%Henkilöstö
  • 81%Ilmapiiri
  • 84%Siisteys
  • 83%Palvelut

Kääntäjä: Google Olemme sijaitsee aivan Carretera Masaya, 1 korttelin eteläpuolella Metrocentro Shopping Center. Vanhasta sijainti Bar Chaman ", olemme puoli korttelin etelään.

Taksinkuljettajat tietävät sijaintimme perustuu seuraavaan osoitteeseen: Colonial Los Robles, Donde Fue Baari Chaman, 75 Metros al Sur, Casa # 56

Hostelli sijaitsee noin 30 min. ajomatkan päässä Managua: n kansainvälinen lentokenttä (Augusto C. Sandino kansainvälinen lentokenttä). Siirrot taksilla maksaa noin 20 dollaria. Tarjoamme myös bussikuljetus, joka voi varata etukäteen hostelli sähköpostitse contact@managuahostel.com. Kustannus on 15 dollaria yksisuuntainen liikenne yhdelle hengelle ja 20 dollaria kahdelle henkilölle ja 10 dollaria jokaista ylimääräistä henkilöä.

Managua ei ole keskeinen bussiterminaali, mutta hostelli läheisesti paikalla kaikkien tärkeimpien kuljetus pistettä. UCA on suosittu aluksesta poistumiseen erityisesti tulevien matkustajien Granada / Masayan, joka on vain 5 10 minuutin taksimatkan päässä hostellista ($ 1 2 dollaria Yhdysvaltain per henkilö tai 24-48 cordobas) tai 20 minuuttia kävellen. Voit joko pyytää kuljettajaa voit pois suoraan hostelli tai saada pois edessä Metrocentro Shopping Center ja Hotelli Intercontinental ja sieltä se on vain 5 minuutin kävelymatkan päästä tänne.

TICA linja-autoasema on noin 15 minuutin taksimatkan päässä hostellista ($ 2 3 dollaria Yhdysvaltain per henkilö tai 48-72 cordobas).

Pääsääntöisesti useimmat sijainteihin Managua maksaa $ 2 3 dollaria per henkilö taksilla päästä, elleivät ne ole kovin kaukana.